بررسی اهمیت وجایگاه جایگزین های چربی درمحصولات غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اهمیت وجایگاه جایگزین های چربی درمحصولات غذایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اهمیت وجایگاه جایگزین های چربی درمحصولات غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اهمیت وجایگاه جایگزین های چربی درمحصولات غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اهمیت وجایگاه جایگزین های چربی درمحصولات غذایی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

مصرف بیش از حد چربی هاوروغن ها در رژیم غذایی، منجر به افزایش خطرات سلامتی و چاقی گشته است؛ لذا تقاضا برای مواد غذایی کم کالری با طعم و بافت مناسب در حال افزایش میباشد. به منظور حل برخی از مشکلات مربوط به حذف یا کاهش چربی، در بین روشهایی همچون حذف به رو همستقیم، بهین ش سازی فرمولاسیون، تغییر در روش فرآوری و روش جامع یکی از معمول ترین استراتژی ها، استفاده ازجایگزینهای چربی برپایه کربوهیدرات پروتیین و چربی می باشد که نتایج حاصله بیانگر امکان استفاده از جایگزینهای چربی به منظور تولید مواد غذایی کم کالری با بافتی مشابه محصولات پرچرب است تحقیق حاضرباعنایت به اهمیت غذاهای کم چرب درنزد عموم مردم به معرفی و تعیین ویژگیهای جایگزین های مختلف چربی می پردازد و دراین راستا سعی دربررسی و معرفی انواع جایگزین های چربی و نقش و کاربرد گوناگون آن درمحصولات غذایی دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.