بررسی ارزش تغذیه ایی دانه چیا (.L Hispanica Salvia)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارزش تغذیه ایی دانه چیا (.L Hispanica Salvia) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارزش تغذیه ایی دانه چیا (.L Hispanica Salvia)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارزش تغذیه ایی دانه چیا (.L Hispanica Salvia)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارزش تغذیه ایی دانه چیا (.L Hispanica Salvia) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

چیا (.L Hispanica Salvia (یک گیاه سالیانه تابستانی متعلق به خانواده نعناییان است . این گیاه بومی مناطق جنوبی مکزیک و شمال گواتمالا است امروزه ازدانه آرد موسیلاژ و روغن چیا به طور گسترده در صنایع غذایی استفاده می شود. دانه چیا منبع بسیار خوبی از روغن، پروتیین، فیبر رژیمی، ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات فنولیک است. دانه ی چیا فاقد گلوتن است، بنابراین محصولاتی که با چیا تهیه می شوند، می توانند توسط مبتلایان سلیلاک مصرف شوند. از بزرگترین دلایل علاقه و احیای سودآوری چیا این که امر می باشد دانه های چیا با توجه به میزان روغنشان دارای یک منبع غنی از اسیدهای چرب اشباع نشده هستند. روغن چیا یک روغن بی نظیر و منحصر به فرد است زیرا دارای بالاترین ۳-امگا میزان لینولنیک اسید نسبت به هر منبع طبیعی شناخته شده است.بنابراین قرار دادن این دانه در رژیم غذایی ، فواید سلامتی متعددی را به ارمغان می آورد. ،علاوه بر این چیا منبعی غنی از آنتی اکسیدان های طبیعی نظیرتوکوفرول ها، فیتو استرول ها، کاروتنویید ها و ترکیبات فنولی نظیر، کلروژنیک اسید،کافییک اسید و نیز میرستین، کویرستین وکامفرول است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.