ارزیابی تحمل به شوری ژنوتیپهای مختلف جوHordeum vulgare L بااستفاده از شاخص های حساسیت و تحمل به تنش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تحمل به شوری ژنوتیپهای مختلف جوHordeum vulgare L بااستفاده از شاخص های حساسیت و تحمل به تنش دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تحمل به شوری ژنوتیپهای مختلف جوHordeum vulgare L بااستفاده از شاخص های حساسیت و تحمل به تنش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تحمل به شوری ژنوتیپهای مختلف جوHordeum vulgare L بااستفاده از شاخص های حساسیت و تحمل به تنش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تحمل به شوری ژنوتیپهای مختلف جوHordeum vulgare L بااستفاده از شاخص های حساسیت و تحمل به تنش :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

نیازروزافزون جمعیت شهری و صنایع به آبهای باکیفیت خوب و کمیاب شدن منابع آب شیرین جستجو برای یافتن منابع جدید و قابل جایگزین برای مصارف کشاورزی را الزامی نموده است به منظور بررسی پتانسیل مقاومت به شوری ژنوتیپ های مختلف جو به نمک کلرید سدیم آزمایشی به صورت کشت هیدروپونیک و درقالب کرتهای خرد شده برپایه طرح بلوکهای کامل تصادفی ، با سه تکرار درسال ۱۳۹۵در گلخانه ای واقع درمرکزتحقیقات کشاورزی استان لرستان اجرا .گردید شوری به عنوان فاکتور اصلی در سه سطح ( )، شاهد( صفر ۱۰ و ۲۰ رزمینس بر متدسی ) و ژنوتیپ شامل شش لاین پیشرفته جو شده تهیه از ICARDA به همراه دو ماهور و ایذه رقم به شاهد ارقام عنوان به عنوان فاکتور فرعی در گرفته نظر.شدند صفات طول سنبله اصلی، تعداد گل و گلچه بارور در سنبله اصلی، وزن و تعداد دانه در سنبله اصلی و فرعی، وزن هزاردانه، عملکرددانه در بوته،عملکرد بیولوژیک و شاخص برداشت اندازه گیری یا شمارش .گردیدند تاثیر مختلف سطوحشوری برای اکثر صفات در سطح احتمال یک درصد دارمعنی شد کلیه لاین و ارقام درسطح شوری صفر شاهد بیشترین و در سطح شوری سطح ۲۰ دسی زمینس بر متر کمترین میزان میانگین برای عملکرد دانه دربوته را نشان دادند همچنین بین ژنوتیپهای مورد بررسی برای کلیه صفات فوق اختلاف معنی داری بدست.آمد اگرچه همه صفات در اثر تنش شوری کاهشیافتند امامیزان این کاهش در لاین های پیشرفته نسبت به ارقام شاهد کمتر بود که بیانگرمقاومت بیشتر آنها نسبت به سایرارقام مورد مطالعه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.