اثرات خمیر ترش لاکتیکی بر خواص کیفی نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات خمیر ترش لاکتیکی بر خواص کیفی نان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات خمیر ترش لاکتیکی بر خواص کیفی نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات خمیر ترش لاکتیکی بر خواص کیفی نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات خمیر ترش لاکتیکی بر خواص کیفی نان :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

خمیر ترش مخلوطی از آرد غلات وآب با مزه تند اسیدی و اکوسیستمی از فعل و انفعالات بین مخمر و باکتری مولد اسید لاکتیک میباشد. باکتری های اسید لاکتیک موجود در خمیر ترش می توانند از میکروارگانیسم های طبیعی آرد، محصولات لبنی و یا آغازگرهای تجاری نشات گرفته باشند. در تخمیر خود به خودی که قدیمی ترین روش تهیه خمیر ترش است، نوعی بی ثباتی در خمیر ترش وجود دارد که ناشی از تنوع زیاد میکروارگانیسم ها در خمیر ترش خود به خودی است. برای رفع این مشکل، امروزه استفاده از کشت های آغازگر برای تولید خمیر ترش گسترش پیدا کرده و از طریق آماده سازی تجاری نژادهای باکتری های اسید لاکتیک به صورت تک نژادی یا مخلوطی از چندین نژاد می توان نانی با استاندارد بالا و کیفیت ثابت تولید کرد. با استفاده از خمیرترش لاکتیکی در تولید نان، امکان رسیدن خمیر فراهم شده، خصوصیات خمیر، بافت، عطر و طعم نان حاصل در مقایسه با نان به عمل آمده با مخمر نانوایی بهبود خواهد یافت. همچنین با افزودن خمیر ترش، زمان ماندگاری نان افزایش یافته و از بروز کپکزدگی و فساد طنابی در نان جلوگیری میشود. هدف از این مقاله، مروری بر اثرات خمیر ترش بر خواص کیفی نان است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.