روش ارزیابی کیفیت و تازگی ماهی بر پایه ی پردازش تصویر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روش ارزیابی کیفیت و تازگی ماهی بر پایه ی پردازش تصویر دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روش ارزیابی کیفیت و تازگی ماهی بر پایه ی پردازش تصویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روش ارزیابی کیفیت و تازگی ماهی بر پایه ی پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روش ارزیابی کیفیت و تازگی ماهی بر پایه ی پردازش تصویر :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

کیفیت ماهی ممکن است به طور ابتدایی به روند های صید و نگهداری از زمان صید تا زمان عرضه به بازار بستگی داشته باشد.زمان نگهداری و دمای ذخیره سازی ماهی های از قبل صید شده فاکتور های کلیدی برای تقویت کیفیت نهایی این محصولات هستند.این مقاله یک متد کاملا اتوماتیک،کارآمد و غیر مخرب برای جدا سازی آبشش ماهی و پیش بینی تازگی ماهی های نمونهپیشنهاد می دهد.آبشش ماهی به طور اتوماتیک با استفاده از یک تکنیک خوشه بندی جدا شده و خصوصیات اصلی با اعمال یک تبدیل ویولت با استفاده از فیلتر هار جدا می شود. تجزیه ویولت بر روی تصویر انجام شده و ضرایب به دست آمده مورد تحلیل قرارگرفته است تا تازگی ماهی را پیش بینی کند.نتایج آزمایشات نشان از تنوع الگو های ضرایب حاصل از ویولت در مرحله ی سوم دارد و این ضرایب نمایشی از کیفیت ماهی هستند.این تغییرات تبعیض آمیز در ویژگی های تصویر در طول زمان نگهداری یک قالباستراتژیک برای ارزیابی کیفیت ماهی مهیا می کند.استفاده از روش های پردازش تصویر با استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون باعث جداسازی آبشش با دقت بالا شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.