شبیه سازی تاثیر استفاده از شیشههای هوشمند الکتروکرومیک بر بار حرارتی، آسایش حرارتی و شدت روشنایی ساختمان (بررسی موردی: ساختمان اداری واقع در رامسر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شبیه سازی تاثیر استفاده از شیشههای هوشمند الکتروکرومیک بر بار حرارتی، آسایش حرارتی و شدت روشنایی ساختمان (بررسی موردی: ساختمان اداری واقع در رامسر) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شبیه سازی تاثیر استفاده از شیشههای هوشمند الکتروکرومیک بر بار حرارتی، آسایش حرارتی و شدت روشنایی ساختمان (بررسی موردی: ساختمان اداری واقع در رامسر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شبیه سازی تاثیر استفاده از شیشههای هوشمند الکتروکرومیک بر بار حرارتی، آسایش حرارتی و شدت روشنایی ساختمان (بررسی موردی: ساختمان اداری واقع در رامسر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شبیه سازی تاثیر استفاده از شیشههای هوشمند الکتروکرومیک بر بار حرارتی، آسایش حرارتی و شدت روشنایی ساختمان (بررسی موردی: ساختمان اداری واقع در رامسر) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

فناوری داشته چشمگیریرشد های اخیر های نوین شیشه در سال ترین و که یکی از مهم اند اند و محصولات بسیار متنوعی را به بازار روانه کرده پرکاربردترین آنها شیشه هوشمند الکتروکرومیک است. اما پیش از استفاده گسترده از این نوع شیشه، انجام بررسیهای جامع درخصوص تاثیرات حرارتی و روشنایی استفاده از این نوع شیشه در اقلیمهای مختلف ایران ضرورت دارد. هدف از این پژوهش، بررسی تاثیر استفاده از شیشه هوشمند الکتروکرومیک بر بار حرارتی، آسایش حرارتی و شدت روشنایی ساختمانی واقع در اقلیم معتدل و مرطوب است (رامسر) . روش تحقیق از سازی شبیه نوعاست؛ ب یافزار نرم شیشههای رای این منظور، پس از بررسی اجمالی مشخصات و ویژگی های هوشمند الکتروکرومیک، طراحی ساختمان شده برای بخش اداری موسسه آموزش افزار عالی آزاد مارلیک در نرم DesignBuilder شبیهسازی شده است. خروجی نرمافزار برای محاسبات حرارتی، شدت روشنایی، و آسایش حرارتی دریافت و تحلیل شده است. به اینصورت نتایج شبیهسازی میزان بار حرارتی سالیانه گرمایش/سرمایش ساختمان، تعداد ساعتهای نارضایتی حرارتی، میزان آسایش حرارتی بر اساس معیار فنگر و شدت روشنایی بخشهای مختلف ساختمان، در دو حالت استفاده از شیشههای ساده و استفاده از شیشههای الکتروکرومیک با یکدیگر مقایسه شدهاند. نتایج شبیهسازی حرارتی ساختمان نشان میدهد استفاده از شیشههای الکتروکرومیک بهجای شیشههای ساده، به کاهش بار حرارتی سالیانه و بهبود آسایش حرارتی منجر شدهاند. نتایج شبیهسازی روشنایی ساختمان نیز نشان میدهد استفاده از شیشههای الکتروکرومیک، شدت روشنایی را در بخشهای نزدیک به پنجره کاهش دادهاند بدون اینکه تغییر قابلتوجهی در شدت روشنایی بخشهای دور از پنجره بهوجود آید. درنتیجه استفاده از شیشههای الکتروکرومیک بدون تاریکتر کردن فضا، به کاهش خیرگی ناشی از تابش منجر میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.