تاثیر استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات بر اوقات فراغت دانش آموزان (از دیدگاه دبیران مدارس پسرانه متوسطه شهرستان چالوس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات بر اوقات فراغت دانش آموزان (از دیدگاه دبیران مدارس پسرانه متوسطه شهرستان چالوس) دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات بر اوقات فراغت دانش آموزان (از دیدگاه دبیران مدارس پسرانه متوسطه شهرستان چالوس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات بر اوقات فراغت دانش آموزان (از دیدگاه دبیران مدارس پسرانه متوسطه شهرستان چالوس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات بر اوقات فراغت دانش آموزان (از دیدگاه دبیران مدارس پسرانه متوسطه شهرستان چالوس) :

تعداد صفحات :۳۳

چکیده مقاله:

این مقاله بررسی جایگاه فناوری اطلاعات وارتباطات دراوقات فراغت دانش آموزان (از دیدگاه دبیران مدارس پسرانه متوسطهشهر چالوس) مورد سنجش قرار داده است. استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در افزایش قدرت یادگیری و تقویت مهارتهای ارتباطی و ویژگی های فردی و وضعیت خانوادگی دانش آموزان اهداف ویژه این پژوهش بوده که مبنای طراحی چهارفرضیه این پژوهش بوده است. پژوهش از نوع توصیفی و پیمایشی و به لحاظ هدف کاربری است. جامعه آماری این تحقیق راکلیه دبیران مدارس پسرانه متوسطه چالوس به تعداد ۷۱۲ نفر تشکیل می دهند. با توجه به اینکه تعداد حجم جامعه آماری N=712 نفر بوده اند، لذا با استفاده از جدول کرجسی و مورگان (۱۹۷۰) و نیز روش کونس (۱۹۶۹) که نوعی تصمیم گیری مناسب می باشد. تعداد نمونه S=250 نفر برآورد گردیدند. ضمنا انتخاب نمونه تصادفی ساده بوده و نمونه آماری این پژوهش ۲۵۰ نفراز دبیران مدارس متوسطه چالوس می باشند. ابزار گردآوری اطلاعات با پرسش نامه محقق ساخته بود که شاخص پایایی این تحقیق از طریق ضریب آلفای کرونباخ محاسبه شده است که ۰/۸۹شده است. از آمار توصیفی به منظور ترسیم جداول، نمودارها، درصد فراوانی و… جهت تحلیل توصیفی داده ها استفاده شده است در بخش تحلیل های استنباطی به منظور تحلیل استنباطی فرضیه ها متغیر t یک گروهه استفاده کردهایم. در کلیه محاسبات آماری از نرم افزار SPSS استفاده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.