مقاله بهبود خواص فیزیکی ومکانیکی فوم های پی. وی. سی با استفاده از سیستم پخت پراکسیدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود خواص فیزیکی ومکانیکی فوم های پی. وی. سی با استفاده از سیستم پخت پراکسیدی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود خواص فیزیکی ومکانیکی فوم های پی. وی. سی با استفاده از سیستم پخت پراکسیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود خواص فیزیکی ومکانیکی فوم های پی. وی. سی با استفاده از سیستم پخت پراکسیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود خواص فیزیکی ومکانیکی فوم های پی. وی. سی با استفاده از سیستم پخت پراکسیدی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

جهت بهبود خواص فیزیکی ومکانیکی فوم های پی .وی. سی از پراکسیدآلی ومنومر تری متیلول پروپان تریمتاکریلاتTMPTMAبرای شبکه ای کردن استفاده گردیده است.شبکه ای کردن فوم سبب افزایش استحکام کششی،سختی و پایداری حرارتی گردید. برای مقایسه بین فوم های استاندارد با فوم های شبکه ای شده از آ زمونهای پایداری حرارتی ،استحکام کششی،سختی،تعیین مقدار ژل تشکیل شده،دانسیته شبکه و بررسی مورفولوژی استفادهشدهاست.تعیین زمان پخت بهینه با استفاده از دستگاه اسپکتروسکوپی FTIRصورت پذیرفت. با افزایش میزان پراکسید ومنومرTMPTMAدرصد ژل تشکیل شده ودانسیته شبکه افزایش یافتوخواص مکانیکی وپایداری ابعادی در دمای بالا بهبودیافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.