مقاله تاثیر اسیدهای چرب بر اگلومراسیون کریستالهای هیدروکسید آلومینیوم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر اسیدهای چرب بر اگلومراسیون کریستالهای هیدروکسید آلومینیوم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر اسیدهای چرب بر اگلومراسیون کریستالهای هیدروکسید آلومینیوم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر اسیدهای چرب بر اگلومراسیون کریستالهای هیدروکسید آلومینیوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر اسیدهای چرب بر اگلومراسیون کریستالهای هیدروکسید آلومینیوم :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
اگلومراسیون مهمترین عامل افزایش اندازه ذر ات در بخش ترسیب فرآیند بایر است . اگلومراسیون شامل دو مرحله سری می باشد . عواملی همچون دما، فوق اشباعیت و ناخالصی ها بر مرحله دوم اگلومراسیون، که همان رشد ذرات می باشد، موثر هستند . در این کار اثر سه اسید چرب، اسید تارتاریک، اسید مالئیک و اسید اولئیک بر این م رحله مورد بررسی قرار گرفته است . از این میان تاثیر
اسید اولئیک بیشتر از دو اسید چرب دیگر بوده است . همچنین آزمایشات انجام شده وجود شکست را در ضمن اگلومراسیون و رشد نشان می دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.