مقاله تاثیر اسیدهای چرب بر اگلومراسیون کریستالهای هیدروکسید آلومینیوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر اسیدهای چرب بر اگلومراسیون کریستالهای هیدروکسید آلومینیوم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر اسیدهای چرب بر اگلومراسیون کریستالهای هیدروکسید آلومینیوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر اسیدهای چرب بر اگلومراسیون کریستالهای هیدروکسید آلومینیوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر اسیدهای چرب بر اگلومراسیون کریستالهای هیدروکسید آلومینیوم :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

اگلومراسیون مهمترین عامل افزایش اندازه ذر ات در بخش ترسیب فرآیند بایر است . اگلومراسیون شامل دو مرحله سری می باشد . عواملی همچون دما، فوق اشباعیت و ناخالصی ها بر مرحله دوم اگلومراسیون، که همان رشد ذرات می باشد، موثر هستند . در این کار اثر سه اسید چرب، اسید تارتاریک، اسید مالئیک و اسید اولئیک بر این م رحله مورد بررسی قرار گرفته است . از این میان تاثیر
اسید اولئیک بیشتر از دو اسید چرب دیگر بوده است . همچنین آزمایشات انجام شده وجود شکست را در ضمن اگلومراسیون و رشد نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.