بررسی تاثیرات گردشگری خوراک (غذا) در توسعه صنعت گردشگری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیرات گردشگری خوراک (غذا) در توسعه صنعت گردشگری دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیرات گردشگری خوراک (غذا) در توسعه صنعت گردشگری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیرات گردشگری خوراک (غذا) در توسعه صنعت گردشگری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیرات گردشگری خوراک (غذا) در توسعه صنعت گردشگری :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

گردشگری غذایی یکی از انواع گردشگری است که می تواند نقش مهمی در جذب توریست ها داشته باشد. این نوع گردشگری به آداب و رسوم و فرهنگ هرکشوری مرتبط است و برای بازدیدکنندگانی که از سایر کشورهای جهان با فرهنگی متفاوت به این کشورها قدم می گذارند و آماده تجربه فرهنگ وروسوم غذاهای آنان هستند، جذابیت دارد. امروزه، این نوع گردشگری به عنوان یکی از راهکارهای جذب گردشگر در جهان به شمار می رود. نظام غذایی به مثابه بخشی از میراث فرهنگی جامعه، دارای ظرفیت های متعددی برای مطرح شدن در حوزه گردشگری است. در واقع می توان نظام غذایی را عنصری از میراث فرهنگ اقوام تلقی نمود. میراث از این جهت که در خود دانش بومی، ذایقه، عادت، روابط اجتماعی و ترجیحات و ابعاد متنوع دیگری را که از گذشته نشات گرفته است، حمل می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.