مقایسه افزایش عملکرد لرزهای ساختمانهای نامنظم فولادی با استفاده از جداساز لرزه ای هسته سربی و میراگر ویسکوز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه افزایش عملکرد لرزهای ساختمانهای نامنظم فولادی با استفاده از جداساز لرزه ای هسته سربی و میراگر ویسکوز دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه افزایش عملکرد لرزهای ساختمانهای نامنظم فولادی با استفاده از جداساز لرزه ای هسته سربی و میراگر ویسکوز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه افزایش عملکرد لرزهای ساختمانهای نامنظم فولادی با استفاده از جداساز لرزه ای هسته سربی و میراگر ویسکوز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه افزایش عملکرد لرزهای ساختمانهای نامنظم فولادی با استفاده از جداساز لرزه ای هسته سربی و میراگر ویسکوز :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

لزله میتواند آسیبهای جدی به ساختمانها وارد کند. آسیبهای وارده به ساختمان باعث تلفات جانی، جراحات شدید، خسارات مالی وایجاد وقفه در عملکرد ساختمانها میشود. عاملی که باعث ایجاد خسارت در ساختمانها میشود، شتاب زمین است. این امر میتواند با افزایش مقاومت و سختی سازهها به حداقل برسد، اما در بعضی موارد افزایش مقاومت و سختی ساختمانها امکانپذیر نخواهد بود ومحدودیتهایی در پی خواهد داشت. بنابراین نیاز خواهیم داشت که برای افزایش ظرفیت سازهها به سراغ روشهای نوین در ساخت ساختمانها برویم. در این تحقیق سه نوع ساختمان مختلف ۱۲ طبقه با پایه ثابت، با میراگر ویسکوز و با جداساز لرزهای هسته سربی موردبررسی قرار گرفتهاند. این سازهها با استفاده از نرمافزار SAP مدل شدهاند. تمامی این ساختمانها پلان یکسانی دارند و فرض شده است که در منطقه با خطر لرزهخیزی بسیار زیاد و بر روی خاک نوع II بنا شدهاند. تحلیل این سازهها با استفاده از روش تحلیل استاتیکیغیرخطی )پوشآور( انجام شده است. از تحلیل پوشآور برای تعیین نقطه عملکرد و ظرفیت سازهها استفاده میشود. در این تحقیق جداساز لرزهای هسته سربی و میراگر ویسکوز برای بهبود عملکرد لرزهای سازههای قاب خمشی فولادی مورد استفاده قرار گرفتهاند. سازههایمفروض دارای نامنظمی در پلان میباشند. نتایج بهدست آمده از تحلیل در مواردی همچون جابجایی طبقات، زمان تناوب، دریفت طبقات و برش پایه مورد مقایسه قرار گرفتهاند. مطالعهی مقایسهای نشان میدهد که مقادیر مربوط به موارد فوق در سازهی دارای جداساز لرزهای هسته سربی بهطور قابل ملاحظهای کاهش یافتهاند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.