بررسی تغییرات دمای سطح زمین با استفاده از اطلاعات بارندگی وپوشش گیاهی و تصاویر ماهواره ای لندست در شمال استان فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات دمای سطح زمین با استفاده از اطلاعات بارندگی وپوشش گیاهی و تصاویر ماهواره ای لندست در شمال استان فارس دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات دمای سطح زمین با استفاده از اطلاعات بارندگی وپوشش گیاهی و تصاویر ماهواره ای لندست در شمال استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات دمای سطح زمین با استفاده از اطلاعات بارندگی وپوشش گیاهی و تصاویر ماهواره ای لندست در شمال استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات دمای سطح زمین با استفاده از اطلاعات بارندگی وپوشش گیاهی و تصاویر ماهواره ای لندست در شمال استان فارس :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

امروزه برای برآورد دقیق و پایش اثر نوسانات بارندگی و دما بر تغییرات پوشش گیاهی از فناوری سنجش از دور بعنوان یکی از مهمترین منابع جمع آوری و تولید اطلاعات استفاده می شود. هدف این پژوهش بررسی روند تغییرات دمای سطح زمین (LST) و رابطه آن با بارندگی با استفاده از فناوری سنجش از دور است. روش گردآوری اطلاعات، اخذ تصاویر ماهواره ای لندست در سالهای ۲۰۱۳-۲۰۱۵ و اطلاعات بارندگی از ۱۳ ایستگاه هواشناسی در شمال استان فارس است. بر این اساس، با استفاده از تصاویر لندست در ماه های ژانویه، فوریه، مارس، آوریل، می و ژوین پس از پردازش، دمای سطح زمین با استفاده از الگوریتم پنجره مجزا در اقلیم های خشک، نیمه خشک و نیمه-مرطوب محاسبه شد. نتایج حاصل از بررسی بین LST و بارندگی در سه اقلیم خشک، نیمه خشک و نیمه مرطوب منطقه نشان داد در مناطق نیمه خشک (r =0/48) و نیمه مرطوب (r =0/5) همبستگی منفی در سطح %۹۵ معنی دار است اما در منطقه خشک همبستگی معنی داری وجود ندارد. همچنین نتایج حاصل از بررسی تغییرات بین پوشش گیاهی و دمای سطح زمین نشان داد یک همبستگی منفی در منطقه نیمه مرطوب (r =0/81) با سطح معنیداری %۹۹ و دو منطقه خشک (r =0/44) و نیمه خشک (r =0/33) با سطح معنیداری %۹۵ وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.