نگرش سنجی تاثیر اصول پویای معماری اقلیمی بر بهینه سازی مصرف انرژی و توسعه پایدار با تاکید بر سامانه های سرمایشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نگرش سنجی تاثیر اصول پویای معماری اقلیمی بر بهینه سازی مصرف انرژی و توسعه پایدار با تاکید بر سامانه های سرمایشی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نگرش سنجی تاثیر اصول پویای معماری اقلیمی بر بهینه سازی مصرف انرژی و توسعه پایدار با تاکید بر سامانه های سرمایشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نگرش سنجی تاثیر اصول پویای معماری اقلیمی بر بهینه سازی مصرف انرژی و توسعه پایدار با تاکید بر سامانه های سرمایشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نگرش سنجی تاثیر اصول پویای معماری اقلیمی بر بهینه سازی مصرف انرژی و توسعه پایدار با تاکید بر سامانه های سرمایشی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

هدف این پژوهش بررسی دیدگاه اساتید و کارشناسان معماری در خصوص تاثیر اصول پویای معماری اقلیمی بر بهینه سازی مصرف انرژی و توسعهپایدار با تاکید بر سامانه های سرمایشی بوده است. شیوه انجام آن به شکل ترکیبی (کیفی-کمی) بود. افراد نمونه را ۱۵ نفر از اساتید معماری، ۲۰نفر از کارشناسان معاونت عمرانی شهرداری تهران و ۵ نفر از اعضای انجمن معماری دانشگاه هنر تهران تشکیل می دادند. ابزار سنجش در هر دوبخش کیفی و کمی پرسشنامه محقق ساخته بود. داده ها با نرم افزارspss تجزیه و تحلیل شدند و از تحلیل عاملی اکتشافی، آزمون K-S،همبستگی پیرسون، تحلیل واریانس با اندازه های مکرر، آزمون بنفرونی و آزمون فریدمن بهره برده شد. طبق نتایج پنج اصل پویای معماری اقلیمیاز نگرش افراد نمونه بازشناسایی شد. این عناصر عبارتند از: جهت دادن به بدنه ساختمان برای به حداکثر رساندن استفاده از نسیم تابستان،استفاده از مواد منعکس کننده حرارت بر روی سطوح مقابل آفتاب تابستان، تولید کوران در فضای داخلی ساختمان، استفاده از بادشکن ها ومحوطه سازی. کارشناسان معاونت عمرانی دیدگاه مساعدتری نسبت به سایر گروه ها مبنی بر یکپارچگی این اصول داشتند. در مجموع گروه هایمذکور اولین اصل مهم در پویایی معماری اقلیمی در راستای بهره وری انرژی را محوطه سازی در ساختمان ها و بناها دانستند. استفاده از بادشکنها دومین اصل مهم و جهت دهی به بدنه ساختمان برای به حداکثر رساندن استفاده از نسیم تابستانی سومین اصل پویای معماری اقلیمی معرفیگردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.