ارایه روشی موثر برای ارزیابی میزان پایداری حمل ونقل در فضاهای تفریحی و بوستان های شهری (مطالعه موردی: اراضی عباس آباد تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارایه روشی موثر برای ارزیابی میزان پایداری حمل ونقل در فضاهای تفریحی و بوستان های شهری (مطالعه موردی: اراضی عباس آباد تهران) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارایه روشی موثر برای ارزیابی میزان پایداری حمل ونقل در فضاهای تفریحی و بوستان های شهری (مطالعه موردی: اراضی عباس آباد تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارایه روشی موثر برای ارزیابی میزان پایداری حمل ونقل در فضاهای تفریحی و بوستان های شهری (مطالعه موردی: اراضی عباس آباد تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارایه روشی موثر برای ارزیابی میزان پایداری حمل ونقل در فضاهای تفریحی و بوستان های شهری (مطالعه موردی: اراضی عباس آباد تهران) :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

با توجه به روند رو به رشد توسعه شهری، ضروری است ابزاری موثر برای ارزیابی میزان دستیابی بهاهداف توسعه، از جمله توسعه پایدار، در اختیار تصمیمگیرندگان و مدیران امور شهری قرار داده شود. امروزهاهمیت توسعه پایدار به عنوان یکی از اهداف متعالی در سطح جهان، بر کسی پوشیده نیست. این اهمیت جهانیایجاب می کند که مفهوم توسعه پایدار و مفاهیمی نظیر حمل و نقل پایدار، که ذیل آن تعریف شده اند، در تمامیسطوح اقدامات کشور مورد توجه قرار بگیرد. از این رو ارایه روشی موثر برای ارزیابی میزان پایداری حمل و نقل، بهعنوان یکی از وجوه توسعه پایدار شهری، در کاربری های شهری و از جمله از جمله فضاهای تفریحی و بوستان ها،موضوعی حایز اهمیت به نظر می رسد. در مقاله حاضر معیارهای حمل و نقل بر مبنای نتایج حاصل شده درتحقیقات و پژوهش های پیشین استخراج شده و در گام بعدی، با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی، به عنوانیکی از ابزارهای تصمیم گیری چندمعیاره، شاخص ها با نظرسنجی از خبرگان در قالب پرسشنامه های طراحی شدهوزن دهی شده اند. این وزنها در حکم ضریب تاثیر هر یک از معیارها و زیرمعیارها می باشند. سپس از طریقمشاهده میدانی و مصاحبه در مطالعه موردی، اراضی عباس آباد تهران که مشتمل بر چندین بوستان و فضایتفریحی میباشد، وضعیت موجود هر یک از شاخص ها و در نهایت وضعیت فعلی پایداری حمل و نقل مطالعهموردی تعیین شده است. بر مبنای نتایج حاصل ، میزان پایداری حمل و نقل در محدوده مورد مطالعه برابر ۴۷%برآورد شده است. با توجه به اینکه در روش ارایه شده این مقاله، میزان پایداری به دست آمده، که یک عدد واحد ومشخص است، در برگیرنده ابعاد مختلف، شاخص ها و زیرشاخص های متعدد می باشد، این عدد به عنوان ابزاری کارآو موثر جهت برنامه ریزی اقدامات مدیریتی و اجرایی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت ارتقای پایداری حمل ونقلفضاهای تفریحی و بوستانهای شهری و در سطح وسیعتر، تلاش برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار شهر تهرانمیتواند مد نظر قرار بگیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.