احیاء و باززنده سازی مولفه های معماری بازار سنتی در معماری ایرانی (نمونه موردی بازار استان کردستان شهرستان بیجار)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 احیاء و باززنده سازی مولفه های معماری بازار سنتی در معماری ایرانی (نمونه موردی بازار استان کردستان شهرستان بیجار) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد احیاء و باززنده سازی مولفه های معماری بازار سنتی در معماری ایرانی (نمونه موردی بازار استان کردستان شهرستان بیجار)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی احیاء و باززنده سازی مولفه های معماری بازار سنتی در معماری ایرانی (نمونه موردی بازار استان کردستان شهرستان بیجار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن احیاء و باززنده سازی مولفه های معماری بازار سنتی در معماری ایرانی (نمونه موردی بازار استان کردستان شهرستان بیجار) :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

لزوم احیاء و باززنده سازی ارزشهای بافت های تاریخی از دیرباز مورد توجه بوده و کشورهایپیشرفته جهان با اجرای برنامه ها و دستورالعمل های خاص، به رونق بافت ها و نواحی باارزش قدیمی خودهمت گماشته و هویت فرهنگی گذشته خود را دوباره زنده کرده اند. یکی از عینی ترین نمودهای معماری وشهرسازی ایرانی اسلامی بازار است .بازار به منزله مرکز مهم شهرهای اسلامی در ایران مورد توجه بودهاست. که به عنوان ستون فقرات و قلب -تپنده شهر، ایفای نقش کرده است. اما از نظر ساختار کاربری وساختاری، توجه کمتری به آن شده است. از این رو هدف از این پژوهش احیا و باززنده سازی مولفه هایمعماری بازار سنتی در معماری ایران است که به این منظور بازار شهرستان بیجار به عنوان نمونه موردیمورد مطالعه قرار گرفته است. روش تحقیق، بر پایه روش توصیفی تحلیلی استوار است. جمع آوری داده هابه روش -اسنادی، با استفاده از کتب، اسناد و مقالات در زمینه احیاو باززنده سازی بازار ایرانی اسلامی وانجام مطالعات میدانی در حوزه، -شالوده تحلیل و ارزیابی مطالعه را رقم می زند. با دقت هر چه بیشتر دربازار در میابیم که این فضای سنتی ایرانی –اسلامی شامل بسیاری از کیفیت های فضایی می باشد که به آنبی توجهی شده است. از دهه ۱۹۶۰ ارزش محیط های سنتی به گونه ای فزاینده در تقابل با محیط هاینوگرا باز شناخته شد، در این میان، به خصوص شناخت مشخصه ها و کیفیت های محیط مصنوع وویژگی های فرهنگی و تاریخی آن به خوبی نمایان شد که این توجه، سرانجام به هواداری از حفاظتمحیط زیست و فعالیت در این حوزه انجامید. در این امتداد گرایش فزایندهای نیز در محدوده هایزیستگاهی نسبت به مرمت در مقابله با تخریب شکل گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.