مقاله پهنه بندی حادثه خیزی و آسیب پذیری ناشی از رانش زمین در استان خراسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پهنه بندی حادثه خیزی و آسیب پذیری ناشی از رانش زمین در استان خراسان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پهنه بندی حادثه خیزی و آسیب پذیری ناشی از رانش زمین در استان خراسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پهنه بندی حادثه خیزی و آسیب پذیری ناشی از رانش زمین در استان خراسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پهنه بندی حادثه خیزی و آسیب پذیری ناشی از رانش زمین در استان خراسان :

تعداد صفحات:۱۸

چکیده:

سرمایه گذاری های پایدار انسان روی طبیعت باعث رشد و تداوم پیشرفت جامعه می شود. این سرمایه گذاری وقتی شکل پایدار می گیرد که ضمانت کافی برای بقا و دوام سیستم و ساختار آن باشد. وقوع پدیده ای طبیعی و عدم آگاهی کافی و ضعف برنامه های آمادگی برای کاهش آثار زیانبار آن، باعث تلفات جانی و از دست رفتن انسان های بی گناه و نیز اتلاف سرمایه های ملی میگردد.
از عمده پدیده های طبیعی که در کشور پهنای ایران شاهد وقوع آن هستیم، زلزله و سیل می باشد که بخاطر عدم آمادگی صحیح، آثار زیانبار زیادی در هنگام وقوع ایجاد میکنند. از آثار غیر مستقیم این پدیده ها، بروز زمین لغزش ها و ریزش کوه ها و تپه ها می باشد که باعث خسارت های جانی و مالی فراوانی می گردد.
برای کاهش آسیب پذیری جامعه نیاز به پیش بینی و تعیین درجه احتمال وقوع آن و تعیین گستردگی چنین واقعه ای بر اساس آخرین دستاوردهای علمی جهت برنامه ریزی سرمایه گذاری با لحاظ کردن شرایط و آسیب پذیری مناطق می باشد.
پهنه بندی آسیب پذیری زمین لغزش درمناطق مسکونی اعم از شهری و روستایی و نیز صنعتی می تواند نشان دهنده درجه آسیبدیری مناطق باشد که جهت کاهش آسیب پذیری و تعیین نقاط امن برای توسعه پایدار کشور مورد استفاده قرار می گیرد. اجرای طرح پژوهشی پهنه بندی حادثه خیزی و آسیب پذیری ناشی از رانش زمین دراستان خراسان نیز با همین هدف انجام شده است. این طرح با استفاده از عکسهای هوایی، نقشه های توپوگرافی و زمین شناسی و بازدیدهای صحرایی و پارامترهای تاثیرگذار به لغزش مورد مطالعه قرار گرفته است. متغیرهای موثر در لغزش ازجمله لیتولوژی ، فاصله ازگسل، فاصله از خط القعر، شیب، جهت شیب، کاربری اراضی، بارندگی برای و همچنین اثر مشترک آنها بریکدیگر با استفاده از روش های آماری جهت عملیات تحلیلی وتعیین رابطه نهایی برای پهنه بندی خطر زمین لغزش مورد استفاده قرار گرفت. متعاقب آن با استفاده از موقعیت شهرها، روستاها و مراکز صنعتی که در معرض آسیب زمین لغزش قرار می گیرند، نقشه های پهنه بندی آسیب پذیری زمین لغزش استخراج گردید. کلیه اطلاعات در محیط GIS تهیه و قابل بررسی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.