مبانی نظری و پیشینه فایل سبک زندگی (فصل ۲)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی نظری و پیشینه فایل سبک زندگی (فصل ۲) دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی نظری و پیشینه فایل سبک زندگی (فصل ۲)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مبانی نظری و پیشینه فایل سبک زندگی (فصل ۲)۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری و پیشینه فایل سبک زندگی (فصل ۲)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی نظری و پیشینه فایل سبک زندگی (فصل ۲) :

مبانی نظری و پیشینه فایل سبک زندگی

در ۲۸ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

در متن توضیحات زیر ممکن است متن بهم ریخته باشد (به جهت کپی از فایل ورد)، ولی فایل اصلی کاملا اصولی می باشد

توضیحات: فصل دوم کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری)

همراه با منبع نویسی درون متنی و پایانی انگلیسی و فارسی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

کاملا استاندارد با اشکال کامل برای استفاده فصل دوم

جدیدترین منابع موجود مربوط به سالهای ۱۳۹۱ و منابع خارجی ۲۰۱۲

==============================

بخشهایی مختلف از متن:

سبک زندگی

پیشینه مطالعه

فایلات صورت گرفته در داخل و خارج کشور:

  1. در مطالعه ای که در کشور چین انجام شده با عنوان " سبک زندگی و کیفیت زندگی مرتبط با سلامتی در بین کارمندان دولت" که یک مطالعه مقطعی بوده و نتیجه ای که از این مطالعه حاصل شد این بود که بین فاکتورهای کیفیت زندگی مرتبط با سلامتی با فاکتورهای سبک زندگی که شامل سیگار کشیدن،تغذیه، خواب، مصرف الکل،صبحانه،ورزش، بی تحرکی و ساعات کار، همبستگی معنی داری وجود دارد.وسبک زندگی بر روی کیفیت زندگی کارمندان تاثیرگذار بوده است (جونکیو[۱]، ۲۰۱۲: ۷).

در این فایل فاکتور های سبک زندگی که در ارتباط با کیفیت زندگی بررسی شده است، بیشتر عوامل زیستی بررسی شده است و به عوامل روحی و اجتماعی توجه زیادی نشده است. در حالی که در بررسی سبک زندگی از نوع ارتقا دهنده سلامت، تمام عوامل زیستی، اجتماعی و روانی به صورت جامع پرداخته شده است.

  1. در مطالعه ای دیگر با عنوان"سبک زندگی و کیفیت زندگی بیماران ام اسی در کشور انگلستان" نشان میدهد که تغیر سبک زندگی می تواند تاثیرمثبتی داشته باشد بر روی کیفیت زندگی بیماران. تغییر مجدد و اصلاح سبک زندگی شامل تغذیه و دریافت ویتامین D و امگا ۳ ، ورزش و قرار گرفتن در معرض خورشید و همچنین تکنیکهای کاهش استرس باعث بهتر شدن کیفیت زندگی بیماران میشود(هادکیس ۲۰۱۲,).

این فایل بر روی بیماران که یک گروه خاص را شامل می شود، انجام گرفته است و نتایجش را نمی توان به آحاد جامعه تعمیم داد از این رو در مطالعه حاضر بر آن شده ایم تا این موضوع را با جامعه آماری دانشجویان که قشر فعال و نیروی پتانسیل جامعه را تشکیل می دهند انجام دهیم.


[۱]Juمبانی نظری و پیشینه فایل سبک زندگی (فصل ۲)u

….

شیوه زندگی:

انواع مختلف شیوه زندگی رایج در میان انسانها تاثیر مهمی بر سلامت و تندرستی آنها دارد شیوه زندگی سالم منبعی ارزشمند برای کاهش شیوع و تاثیر مشکلات بهداشتی ، ارتقاء سلامت و کاهش عوامل استرس زای زندگی می باشد. زندگی سالمتر، محصول تعامل انتخاب های فردی از یک سو و محیط اقتصادی-اجتماعی محصور کننده فرد از سوی دیگر می باشد. بسیاری از انواع شیوه زندگی ریشه در فرهنگ و شرایط اقتصادی-اجتماعی دارند و اصلاح آنها چالشی جدی محسوب می شود. ارتقاء سلامت به مفهوم " فرایند قادرسازی افراد برای افزایش کنترل بر سلامتی خود و همچنین برای بهبود سلامتشان " یک راهبرد کلیدی در راستای بهبود وضعیت سلامت و اصلاح شیوه زندگی می باشد.

مفهوم شیوه زندگی:

مفهوم شیوه زندگی متکی بر این ایده است که مردم به طور معمول الگوی قابل تشخیصی از رفتار را در زندگی روزانه خود در معرض قرار می دهند. واژه " شیوه زندگی سالم" از آنجاست که الگوی زندگی روزانه فعالیتها میتواند به عنوان سالم و یا نا سالم مورد ارزیابی قرار گیرد. یک شیوه زندگی سالم معمولا " به عنوان یک زندگی متعادل مشخص می گردد که در آن هر شخص به طور آگاهانه انتخاب می کند و این انتخابها تحت الشعاع عوامل متعددی است. در پس زمینه سلامت، سبک زندگی به عنوان همه آن رفتارهایی است که یک فرد بر آن کنترل دارد و شامل فعالیتها یی است که خطرات متوجه سلامت فرد را در بر می گیرد …

انواع سبک زندگی در نظریه آدلر:

آدلر چهار سبک زندگی اساسی را که مردم می توانند اتخاذ کنند پیشنهاد کرد

الف) سبک سلطه گر: در این نوع سبک زندگی فرد آگاهی اجتماعی کمی از خود نشان می دهد. چنین فردی بدون توجه به دیگران رفتار می کند. نوع افراطی این سبک به دیگران حمله نموده و آزارگر، بزهکار یا جامعه ستیز می شود. نوع کمتر خطرناک این سبک، الکلی یا معتاد می شود و یا خودکشی می کند چرا که معتقد است با حمله کردن به خود به دیگران آسیب میرساند.

ب) سبک گیرنده: در این سبک که شایعترین سبک است فرد انتظار خشنودی و رضایت دیگران را دارد و بنابراین به انها وابسته میشود در این سبک فرد سعی میکند مسئولیتها را به دیگران واگذار کند.

ج) سبک اجتناب کننده: در این سبک فرد در جهت روبرو شدن با مسائل زندگی تلاش نمی کند و با دوری از مشکلات سعی میکند از هرگونه شکست خودداری کند. در ۳ سبک فوق افراد امادگی روبرو شدن یا سازش کردن با مشکلات روزمره زندگی را ندارند.انها توانایی همکاری با افرد دیگر را ندارند.برخورد بین سبک زندگی انها و دنیای واقعی موجب رفتار ناهنجار می شود که به شکل روان رنجوری و روان پریشی ظاهر میگردد. آنها فاقد علاقه اجتماعی هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.