مبانی نظری هیپوتیروئید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی نظری هیپوتیروئید دارای ۳۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی نظری هیپوتیروئید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مبانی نظری هیپوتیروئید۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری هیپوتیروئید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی نظری هیپوتیروئید :

مبانی نظری و پیشینه فایل هیپوتیروئید (فصل دو)

در ۳۳ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docx

توضیحات: فصل دوم کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری فایل)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت docx

قسمتهایی از متن مبانی نظری و پیشینه

هیپوتیروئید

هیپوتیروئیدی(کم کاری تیروئید) که در اصطلاح عامیانه به گواتر معروف است هنگامی ایجاد می‌شود که غده تیروئید نتواند به اندازه نیاز بدن هورمون تولید کند. در بین بیماری‌های غدد درون ریز هیپوتیروئیدی شایع ترین بیماری پس از دیابت می‌باشد و میزان بروز آن با افزایش سن بیشتر می‌شود. بیماری در زنان شایع‌تر است و می‌تواند در هر سنی ایجاد شود(امینی،۱۳۹۲)

علل شایع ایجاد کننده بیماری عبارتند از: هیپوتیروئیدی اولیه، برداشته شدن تیروئید با جراحی، کمبود ید که در این مورد غده تیروئید بزرگ می‌شود (گواتر)، مصرف داروها (لیتیوم، آمیودارون و…)، هیپوتیروئیدی ایدیوپاتیک، تیروئیدیت هاشیموتو، استفاده از ید رادیواکتیو یا داروهای ضد تیروئید برای درمان سایر بیماری‌های تیروئید، هیپوتیروئیدی ثانویه که مربوط به اختلال عملکرد و کم کاری هیپوفیز است( Miller, 2007).

انواع هیپوتیروئید

هیپوتیروئیدیسم شایعترین اختلال کلینیکی عملکرد تیروئید می‎باشد. هیپوتیروئیدیسم غالباً بوسیله برخی اختلالات غده تیروئید ایجاد می‎شود که به کاهش در تولید و ترشح تیروکسین و تری یدوتیرونین منجر می‎شود، که در این صورت به عنوان هیپوتیروئیدیسم اولیه یا تیروئیدی نامیده می‎شود. هیپوتیروئیدیسم اولیه با افزایش ترشح تیروتروپین همراهی دارد. تعداد کمتری از هیپوتیروئیدیسم‎ها در نتیجه کاهش تحریک تیروئید بوسیله TSH ایجاد می‎شود که به عنوان هیپوتیروئیدی مرکزی با ثانویه نامیده می‎شود. هیپوتیروئیدیسم مرکزی بوسیله بیماری هیپوفیز یا هیپوتالاموس ایجاد می‎شود که به علت کاهش هورمون آزاد کننده تیرتروپین ایجاد می‎شود. در تمام جهان، کمبود ید شایعترین علت هیپوتیروئیدی می‎باشد. در مناطقی که دریافت ید کافی است، شایعترین علل، تیروئیدیتهای اتوایمیون مزمن هستند که به انواع گواتر و فرمهای آتروفیک دیده می‎شوند و هیپوتیروئیدیسم به دنبال ردیاسیون می‎باشد که هم به وسیله درمان هیپوتیروئیدیسم با ید رادیواکتیو و هم به وسیله رادیوتراپی مستقیم خارجی گردن در بیماران با لنفوم یا کانسرهای سر و گردن ایجاد می‎شود. هرچند که هیپوتیروئیدیسم مرکزی نادر می‎باشد، بعضی از علل آن به عنوان مثال، تومورهای هیپوتالاموس و هیپوفیز می‎باشند(نجفی پور،۱۳۸۳).

۲-۱-۱-۲هیپوتیروئیدی خود ایمن

هیپوتیروئیدیسم خود ایمن ممکن است با گواتر همراه باشد (بیماری هاشیموتو[۱]، یاتیروئیدیت گواتری[۲] ) و یا در مراحل دیرتر بیماری، مقدار کمی از بافت تیروئید باقی بماند (تیروئیدیت آتروفیک [۳]) از آنجا که روندهای خود ایمن به تدریج سبب کاهش عملکرد تیرویید می شوند، بنابراین یک مرحله جبرانی وجود دارد که در طی آن ، افزایش TSH سطح هورمونهای تیروئید را در حد طبیعی حفظ می کند. علی رغم اینکه بعضی از این بیماران علائم و نشانه های ناچیزی دارند ، این حالت هیپوتیروئیدی تحت بالینی[۴] خوانده میشود. …


[۱] Hashimoto”s thyroiditis

[۲] Goitrous thyroiditis

[۳] Atrophic thyroiditis

[۴] Subclinical hypothyroidism

۲-۲ بیشینه فایل

۲-۲-۱ فایلات داخلی

علیزاده و همکاران(۱۳۹۲ ) در فایلی با عنوان “اثر بخشی آموزش فردی مهارتهای رفتار درمانی دیالکتیک به افسردگی اساسی” به این نتیجه رسیدند که نمرات افسردگی کاهش معناداری را نشان می دهد و افزایش معناداری در نمرات دلایل زندگی بیماران نسبت به گروه شاهد دیده می شود.

حقایق و همکاران (۱۳۹۱ ) در فایلی با عنوان ” اثر بخشی رفتار درمانی دیالکتیک بر اختلالات خواب بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر” به این نتیجه رسیدند که بین میانگین نمرات مشکل در شروع خواب و استرس گروه آزمایش و گواه تفاو ت معناداری وجود دارد. ولی نمرات تداوم خواب و بیداری از خواب تفاوت معناداری مشاهده نشد.

در فایل احمدی و همکاران (۱۳۹۱) مبنی بر “بررسی مشخصات فردی، علائم بالینی شایع و سابقه نوع رژیم غذایی مصرفی در مبتلایان به کم کاری یا پر کاری تیروئید در همدان” مشخص شد که از ۱۰۸۰نمونه ۶۳درصد دارای کم کاری تیروئید و ۳۷ درصد پرکاری تیروئید بودند. فراوانی گروههای خونی در مبتلایان در مقایسه با جمعیت نرمال تفاوت معناداری نداشت. تعداد مبتلایان در جنس مونث بیشتر از مذکر بود(p<0.001). سابقه ازدواج فامیلی به ترتیب در ۳۸.۵درصد و ۱۸.۳۹درصد از والدین مبتلا به پرکاری و کم کاری تیروئید و سابقه ی رخداد آزار دهنده در ۴۵.۵درصد از مبتلایان به پرکاری تیروئید و ۶۴.۴ درصد از مبتلایان به کم کاری تیروئید مشاهده شد. میانگین مصرف گوشت وغلات در مبتلایان، نسبت به میانگین استاندارد حداقل مصرف مورد نیاز کمتر بود.

ابوالقاسمی و همکارانش،۱۳۹۱ در فایلی با عنوان “اثر بخشی رفتار درمانی دیالکتیکی بر تصویر بدنی و خودکار آمدی در دختران مبتلا به پر خوری عصبی”نشان دادند که رفتار درمانی دیالکتیک علائم پرخوری مرضی و تصویر بدنی منفی را به طور معنی داری کاهش و خودکار آمدی را افزایش می دهد. …

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.