مبانی نظری و پیشینه فایل بیماری صرع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی نظری و پیشینه فایل بیماری صرع دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی نظری و پیشینه فایل بیماری صرع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مبانی نظری و پیشینه فایل بیماری صرع۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری و پیشینه فایل بیماری صرع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی نظری و پیشینه فایل بیماری صرع :

مبانی نظری و پیشینه فایل بیماری صرع

در ۲۵ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docx

توضیحات: فصل دوم کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری فایل)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت docx

قسمتی از متن مبانی نظری و پیشینه

صرع

بیماری صرع یکی از شایع ترین بیماری های مغز و اعصاب در ایران و جهان است و تخمین زده میشود نزدیک به یک میلیون نفر مبتلا به صرع در کشور ما وجود دارد. با توجه به آسیب شناسی روانی، مشکلات روانپزشکی در آن شیوع بالایی نسبت به جمعیت عمومی دارد و یک اعتقاد مشترک بین محققین وجود دارد که صرع خطر مشکلات روانپزشکی را زیادتر می کند و در مطالعات مختلف که در سطح جهان انجام شده شیوع بالای اختلالات عمده روانپزشکی به خصوص افسردگی گزارش شده است. در یک مطالعه موردی میزان این اختلال ۸۰-۱۹ درصد ذکر شده است (وینکلز، ۲۰۰۵). در مطالعات دیگر شیوع افسردگی ۷۵-۱۱ درصد، اختلالات روانی۱۲-۲ درصد و اختلالات اضطرابی ۲۵-۱۰ درصد گزارش شده است (گرابوسکا[۱]، ۲۰۰۴). لذا در این بخش مباحثی در زمینه صرع ارائه می شود و در بخش بعد در زمینه ارتباط بین صرع و افسردگی مباحثی ارائه می شود.

۲-۱۰- تعریف صرع

صرع شایعترین بیماری نورولوژیک در جمعیت عمومی است و تقریباً یک درصد مردم دچار این بیماری هستند (وینکلزوهمکاران[۲]، ۲۰۰۵).

صرع نوعی بیماری است که شخص مبتلا به آن مستعد حملات تکراری ناشی ازصرع می باشد وبنا براین تشخیص، بیماری صرع عبارت است از، سنجش احتمال بروز حملات بیماری.ازطرف دیگر،اگرفردی به دلیل آسیب در بخشی از مغز چندین بار دچارحمله شود ،احتمال بروز حمله بعدی وی بسیار بالا است ومطابق با تشخیص پزشکی به صرع مبتلا می باشد.اغلب پزشکان بیماری فردی راکه دریک سال دو بار دچارصرع شده باشد،صرع تشخیص می دهند .زیرا دراین وضعیت احتمال بروز حمله سوم بیش از۸۰ درصداست(تورتا و کلر[۳]، ۱۹۹۹).

مشکل تشخیص در افرادی دیده می شود که فقط یک حمله صرعی داشته اند ودراین موارد پزشک به کمک آزمایش های مختلف وبا استفاده ازمعلومات مربوط به نوع حمله و دلایل آن احتمال بروز حمله بعدی را ارزیابی می کند.


[۱]. Grobowska

[۲].Winkels,J,Kuky,R&Van,Dycky

[۳]. Torta,R&Keller,R

۲-۱۸- تأثیر اختلال افسردگی بر روی زندگی افراد مصروع

حدود پنج بررسی درباره­ بیماران مبتلا به صرع مقاوم به دارو، نشان دهنده­ این موضوع است که افسردگی قدرت مندترین عامل زمینه­ساز برای هر دوره­ مرتبط با کیفیت مبتنی بر سلامت زندگی، حتی پس از کنترل حملات، شدت­ آن ها و دیگر متغیرهای روان­شناختی در آن ها می­باشد.

علاوه بر آن، افرادی که افسردگی آن ها مورد درمان قرار نگرفته،به طورمعناداری منابع سلامتی بیشتری را در همه گونه­های موجود مورد استفاده قرار داده­اند، فارغ از این که حملات­شان از چه نوع و زمان سپری شده از آخرین حمله­شان چقدر بوده باشد.هم چنین، افراد مبتلا به افسردگی اندک،متوسط وحاد به ترتیب،۲-۴ برابر بیشتر از افراد غیرافسرده به جلسات درمانی رفته­اند(کرستین وکرستین،۲۰۰۵).

۲-۱۹- آسیب شناسی:

تا به حال یک مدل واحد برای توضیح یا علت اختلالات افسردگی در صرع عنوان نشده است (کرستین وکرستین،۲۰۰۵).شواهد نشان می دهد شیوع افسردگی در صرع لوب گیجگاهی و صرع کانونی پیچیده بیش از دیگر انواع صرع است. مطالعات تصویری از مغز ارتباط بین وجود اختلالات مغزی را با افزایش شدت افسردگی نشان میدهد(گلیام[۱]، ۲۰۰۵).

تغییرات عصب رسانه ای در صرع به عنوان یک عامل خطر در آسیب شناسی افسردگی در نظر گرفته شده است.به ویژه از نقش کمبود نوراپی نفرین، سروتونین ودوپامین در افسردگی بحث شده است (کرستین، کرستین، ۲۰۰۵).

ارتباط منشاصرع به عنوان یک عامل آسیب زا،در ایجاد افسردگی جای بحث دارد. روانپزشکان معتقدند که کانون سمت چپ نیمکره مغز یک عامل زمینه ساز در ایجاد افسردگی بین حمله ای است.در بیماران با صرع کانونی پیچیده،به همراه افسردگی، کاهش خون رسانی و کاهش متابولیسم گلوکزدر نیمکره چپ در مقایسه با نیمکره راست دیده شده است.(کرستین و کرستین، ۲۰۰۵).

عوامل روانی اجتماعی نقش بارزی در ایجاد علایم افسردگی دارند.از این عوامل میتوان میزان بیکاری بالا، از دست دادن حس خودمختاری مثل محدودیت رانندگی، محدودیت شغلی، مشکلات خانوادگی و مشکلات زناشویی یا خود بیماری در افراد مصروع نام برد (کرستین و کرستین، ۲۰۰۵).

عوامل ارثی هم ممکن است در سبب شناسی نقش داشته باشند. یک فایل در کشور انگلیس ثابت کرده است که نیمی از همه بیماران مصروع به همراه افسردگی سابقه فامیلی اختلالات خلقی را دارند.

مصرف داروهای ضد تشنج همراه با عوارض منفی می باشدو ممکن است علایم افسردگی ایجاد کند.خطر افسردگی در تجویز ضد تشنج های جدیدتر مثل، تیاگابین[۲]، فلبامات[۳] افرایش می یابد (کرستین و کرستین، ۲۰۰۵). افسردگی در صرع در مقایسه با جمعیت ناتواندو بار شایعتر است که دلالت می کند افسردگی در صرع بیش از یک واکنش روانی یک ناتوانی است (ماریو و مندز، ۲۰۰۵).

۲-۲۰- خودکشی در صرع

میزان خودکشی موفق در صرع ۵-۴ برابر بیشتر از افراد غیرمصروع است (ماریو و مندز، ۲۰۰۵). و میزان آن در صرع موضع پیچیده با منشا لوبگیجگاهی تا ۲۵ برابر می رسد (مازان[۴] و همکاران، ۲۰۰۴).بیشتر رفتارهای خودکشی در این افراد نتیجه مستقیم واکنشی به استرس های روانی اجتماعی بیماری صرع
نمی باشد و احتمالاً این رفتارها در ارتباط با رفتارهای شخصیت مرزی است.در مطالعه دیگر میزان بالای خودکشی در این افراد به اختلالات خلقی نسبت داده شده است(ماریو ومندز،۲۰۰۵).

۲-۲۱- پیشینه فایل

۲-۲۱-۱- فایلات انجام شده در خارج از کشور

ارتباط میان اضطراب، افسردگی و صرع، در ۱۸ بیمار بالغ با تمرکز بر لوب گیجگاهی چپ، و ۲۱ بیمار با تمرکز بر لوب گیجگاهی راست،۲۰ بیمار با تمرکز دو طرفه، و ۱۶ نفر فاقد بروز حملات مورد بررسی قرارگرفتند. …


[۱]Gilliam

[۲].Taigabine

[۳].Felbamate

[۴].Mazzan,Orsueei,F,De Risio,S&Briap,Mazza,S

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.