مبانی نظری بزه، بزهکار، بزهکاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی نظری بزه، بزهکار، بزهکاری دارای ۶۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی نظری بزه، بزهکار، بزهکاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مبانی نظری بزه، بزهکار، بزهکاری۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری بزه، بزهکار، بزهکاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی نظری بزه، بزهکار، بزهکاری :

مبانی نظری بزه، بزهکار، بزهکاری

در ۵۶ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

توضیحات: فصل دوم کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری فایل)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از متن مبانی نظری و پیشینه

بزه، بزهکار، بزهکاری:

در جرم شناسی پدیده های بزه، بزهکار و بزهکاری به عنوان سه رکن اصلی در نظر گرفته می شود. بنابراین در ادامه ، سعی در ارائه یک تعریف برای هر کدام از این ارکانداریم.هر عملی که در جامعه قوانین را نقض کند و مجازات در پی داشته باشد «بزه» نامیده می شود.هر جرمی که صورت می گیرد، دارای علل سازنده ای است که بر روی فرد اثر می گذارد و او را به سوی ناسازگاری و نابهنجاری سوق می دهد. پی آمد این سوق دادنها، ارتکاب خطا است و خاطی را به یک تعبیر «بزهکار» می نامند.بزهکاری مجموعه ای از جرایمی است که در یک زمان و مکان معین به وقوع می پیوندد. ژامبو مرلن در این زمینه می نویسد:« بزهکاری پدیده ای است که بدون توجه به بزهکار، می توان آن را مورد بررسی قرار داد و تراکم جرم،اهمیت گونه های مختلف جرایم، تغییرات اجتماعی جرایم رااز نظر مکان، زمان، نژاد، مذهب و… دقیقاً فایل کرد. لاک ساین[۱](۲۰۰۰)نیز در این زمینه می نویسد: «بزهکاری یک میکروب اجتماعی است. این میکروب در محیطی که آمادگی پروراندن تبهکار نداشته باشد، بروز نکرده و جرمی اتفاق نمی افتد.در ایران نیز بزهکاری به کل جرایمی گفته می شود که در صورت ارتکاب به موجب قوانین قصاص، دیات، حدود و تعزیرات دارای مجازات هستند(علیقلی زاده،۱۳۹۱).

خاستگاه جرم

الف) محیط اجتماعی:

محیط اجتماعی بر اثر عوامل مختلفی افراد را به طرف ارتکاب جرم می کشاند؛ پس لازم است برای بررسی بهتر موضوع، محیط اجتماعی را از چند منظر مورد بررسی قرار دهیم. محیط اجتماعی را می‌توان به محیط های خانوادگی، اتفاقی، انتخابی و تحمیلی تقسیم کرد که هر کدام از این محیط ها به سهم خود تأثیر بسزایی در بروز رفتار انحرافی و ارتکاب جرم دارد(وفائی و روشن، ۱۳۸۶).

) محیط خانوادگی: خانواده محیطی است که شخص بدون اینکه حق انتخاب داشته باشد در آن متولد می شود و در این محیط شخصیت وی پی ریزی می شود. این محیط رابطه مستقیمی با بروز انحرافات اجتماعی از جمله ارتکاب جرم دارد.باید توجه داشت که وقتی محیط خانواده رو به هم گسیختگی می رود، غالباً منجر به فرار کودکان از منزل، مدرسه و ولگردی می شود و آنها را به ارتکاب جرایم مختلف می‌کشاند.


[۱] :Lask layn

بزهکاری:

دیدگاهها

رویکرد واقع گرایی انتقادی:

این رویکرد مدعی است که سنجش جرم را می توان هم از ویژگی های یک «فرآیند اجتماعی» برخوردار داشت و هم از خصایص یک واقعیت ریشه دار. ازمنظر این دیدگاه وظیفه ی سنجش عبارت است از: پرده برداشتن از فرآیندهایی که از طریق آن، جرایم ارتکابی بر ضد آسیب پذیرترین و ضعیف ترین بخش های جامعه نادیده گرفته شده و یا اینکه در چهره ای دور از واقع نشان داده می شود. بدین ترتیب در این رویکرد تأکید عمده بر مسئله‌ی بزه دیدگی است. تأکیدی که خود را در دو محور زیر نمایان می سازد:

– نخست ، نشان دادن این نکته با تأکید بر آزمون های تجربی که چگونه برخی از گروه ها، آسیب پذیری خاصی در برابر جرم و ترس از جرم دارند.

– دوم ، نقد مفهومی مؤسسات کنترل جرم به سبب اقدام نکردن در جهت حمایت از گروه ها.

حاصل آنکه در قلمرو و جرم شناسی، مناظره هایی در این باب وجود دارد که: چه چیز را باید سنجید و این سنجش را چگونه باید انجام داد؟ این مناظره ها نیز در نهایت بازتاب مرزبندی های اصولی است که در این رشته و دقیقاً درباره ی خود تعریف جرم وجود دارد. (داگلاس و هینز، ۱۳۸۳: ۵۶).

قسمتی از منابع فارسی:

ابراهیمی نسب،کریم .نوری،ابوالقاسم.مولوی،حسین(۱۳۸۱)هدف این فایل، بررسی رابطه ویژگیهای شخصیتی (برونگرایی۲، روان رنجوری۳، روان پریشی۴) و برخی دیگر از متغیرها با بزهکاری پسران نوجوان ، فایلی علوم انسانی دانشگاه اصفهان ( پاییز و زمتسان ۱۳۸۱ – شماره ۱۴ )علمی-فایلی(۱۴)صفحه – از ۲۲۷ تا ۲۴۰

آقاجانی ،علی.دانایی،رضا(۱۳۸۱) بررسی ارتباطحمایتهایاجتماعیباسمت روان پرستارانبخشهای ویژهبیمارستانهایمنتخبشهرستان ارومیه،فصلنامه دانشکدهپرستاری و مامایی ارومیه، دوره ۶ ، شماره ۳ ، ص ۱۳۵-۱۴۴.

احمدی،حبیبوهمکاران،«بررسیتطبیقیرفتاربزهکارانهدانشآموزان دبیرستان هاینظامقدیموجدیدشهرشیراز»،مجلهیعلوماجتماعیوانسانی دانشگاهشیراز،دورهیشانزدهم،شمارهی ۱

احمدی، حبیب.خواجه نوری، بیژن.موسوی، سیدمجید(۱۳۸۸) ،عوامل مرتبط با بزهکاری دانش آموزان دبیرستانی، رفاه اجتماعی تابستان ۱۳۸۸; ۹(۳۳):۱۰۵-۱۲۲.

آزادارمکی، تقی( ۱۳۸۶) نظریه های جامعه شناسی. تهران: سمت.

آیزینگ،اچ.جی. (۱۹۷۵). جرموشخصیت. شریفی،حسنپاشا

آرون. ریمون(۱۳۷۲)مراحل اساسی اندیشه در جامعه شناسی»، ترجمه باقر پرهام- چاپ سوم، ۱۳۷۲، تهران:انتشارات و آموزش انقلاب اسلامی (شرکتهای سهامی).

قسمتی از منابع لاتین:

Barry J. McGurk, Cynthia McDougal (1981)A new approach to Eysenck”s theory of criminality Personality and Individual Differences, Volume 2, Issue 4, 1981, Pages 338-340

Costa, P. T., & McCrae, R. R. (1991). Revised Neo Personality Inventory(NEO-PI-R) and the Five Factor Inventory (NEO-FFI). Professional Manual. Psychological Assessment Resources Inc., U.S.A.

Sadock BJ, Sadock VA. Comprehensive textbook of psychiatry. 2rd ed. Philadelphia: Lippincott Williams and Wilkins; 1999: 924-5.

Siyam Sh. [Drug abuse prevalence between male students of different universities in Rasht in 2005]. Tabibe Shargh 2006; 8(40): 279-85. (Persian)

Leung KS, Abdallah AB, Copeland J, Cottler LB. Modifiable risk factors of ecstasy use: Risk perception, current dependence, perceived control, and depression. Addict Behav 2010; 35(3): 201-8.

Vollenweider FX, Liechti ME, Gamma A, Greer G, Geyer M. Acute psychological and neurophysiologic effects of MDMA in humans. J Psychoactive Drugs 2002; 34(2): 171-84.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.