بررسی سیستم مالی و کنترل داخلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سیستم مالی و کنترل داخلی دارای ۱۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سیستم مالی و کنترل داخلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی سیستم مالی و کنترل داخلی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سیستم مالی و کنترل داخلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سیستم مالی و کنترل داخلی :

دانلود بررسی و تجزیه تحلیل سیستم مالی و کنترل داخلی در ۱۰۶ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

چکیده فایل

در این فایل به بررسی سیستم های کنترل داخلی(حسابداری-انبارداری-حقوق ودستمزد-تولیدوفروش) شرکت گلهار به طور خلاصه پرداخته شده است. هدف فایل شناخت صنعت گوشت وکارایی این صنعت در خصوص بهینه سازی محصولات دامی وکشاورزی -شناخت شرکت سهامی وشناسایی سیستمهای حسابداری شرکت مذبور می باشد.
روش فایل به این صورت که با مراجعه به شرکت و مصاحبه با مدیر داخلی بخش اطلاعات جزئی در مورد شرکت بدست امد.
در این کار سعی شده محصولات و فراورده های گوشتی به نحو مطلوب وبا اطلاع از پروتئین-چربی و… هر محصول معرفی شود با معرفی هر محصول عکس ان محصول هم در لحاظ شده است.
استفاده از سایت مربوط به این شرکت هم کمک موثری به ما در جمع اوری اطلاعات نموده است.

مقدمه
صنایع گوشت
گوشت و فراورده های آن یکی از منابع پر ارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب میگردد درکشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین ومسئله سازترین صنایع غذایی به شمار می آید . فراورده های متنوع و گوناگونی که امروز از گوشتهای مختلف تهیه می گردند ، بدون دانش فنی و اطلاعات کافی در زمینه گوشت و علوم وابسته به آن و همچنین تکنولوژی تهیه فرآورده های گوشتی مسلماً از کیفیت خوراکی و بهداشتی مناسبی برخوردار نخواهد بود

سیستمها و کنترلهای حسابداری
سیستمها و کنترل ها
توجه به برخی از جهات حسابداری نظیر مدارک مستند معاملات ، کد و سرفصل حسابها ، دفتر روزنامه ، دفاتر روزنامه اختصاصی ، دفتر کل و دفاتر معین اهمیت سیستم های مالی و حسابداری را در هر موسسه بطور بارز نمایان می سازد .
بنابراین سیستم حسابداری باید قادر باشد کلیه اطلاعات مورد نیاز مدیران را برای اداره امور موسسه و همچنین گزارش نتایج عملیات سازمان را برای افراد ذینفع ، نظیر صاحبان موسسه و بستانکاران تامین کرده و دراختیار انان قرار دهد . یک سیستم صحیح از پیش طراحی شده باید بتواند به نکات زیر پاسخگو باشد :
– نحوه و ترتیب ثبت و گزارش اطلاعات به طور کارا و موثر
– اندازه گیری و سنجش اشکال مختلف عملیات سازمان
– جلوگیری از اشتباهات و تقلبات
به طور کلی در طراحی هر سیستم ،‌طبیعت فعالیت موسسه مورد نظر ، حجم معاملات مختلف ، تعداد کارمندان وظرفیت آن موسسه باید در نظر گرفته شود .
در موسسات کوچک ، نظارت و کنترل کارمندان و اداره امور آن توسط صاحب یا صاحبان موسسه که مدیریت آن را نیز بعهده دارند امکان پذیر می باشد اما بتدریح که تعداد کارمندان و پیچیدگی فعالیت موسسه افزایش می یابد ، تماس و نظارت برکلیه عملیات ان برای مدیریت مشکل تر شده و از توان خارج می گردد . بارشد تدریجی موسسه ، اطمینان برسیستم حسابداری و کنترل ان موسسه بصورت امر اجتناب ناپذیر در می آید .
رویه ها ودستور العمل های طراحی شده برای تحقق امر کنترل عملیات را اصطلاحاً کنترلهای داخلی می گویند .

اهداف مهم کنترلهای داخلی عبارتند از :
– حفاظت داراییها
– ایجاد اطلاعات صحیح حسابداری
– کمک به کاراتر شدن عملیات
– تشویق پذیرش خط مشی ها و آیین نامه های مدیریتی
دریک مفهوم وسیع تر کنترلهای داخلی دربرگیرنده فعالیتهایی نظیر زمان سنجی ، کنترل کیفی و تجزیه و تحلیل اماری می باشد.
حدود ووسعت اعمال کنترلهای داخلی ، به اندازه موسسه و امکانات موجود جهت کنترل ، بستگی دارد . ولی در هر صورت اجرای حداقلی از کنترلهای داخلی در کلیه موسسات ضروری می باشد. مثلاً صدور فاکتور فروش ، ضمیمه ساختن فاکتور خرید به سند حسابداری وسایر مدارک مستند برای اثبات صحت معاملات ، تقریباً از جلمه کنترلهای مورد نیاز در کلیه موسسات می باشند.

سیستم حقوق و دستمزد سیستم حسابداری-انبارداری-تولید و فروش کارخانه گلهار به شرح زیر می باشد:
سیستمهای فوق همه مکانیزه بوده وکلیه اقلام مواد اولیه و کالاهای مصرفی دارای کد می باشد وبرای هر کدام حداقل موجودی و میزان سطح سفارش تعیین شده است وبه محض اینکه موجودی به ان سطح برسد فرم درخواست خرید صادر می شود و مسول خرید با مراجعه به لیست تامین کنندگان مجاز نسبت به سفارش اقدام می نماید. سپس هنگام تحویل کالا از نظر مقدار-کیفیت وقیمت کنترل شده و تحویل انبار می گردد.
بخشهای مختلف واحد از جمله بخش تولید نیز بر اساس برنامه ریزی تولید اقلام مورد درخواست خود را از انبار تحویل گرفته و محصول تولید شده را به انبار فروش تحویل میدهد.
در بخش فروش پس از دریافت سفارشات مشتری وتاید بخش مالی کالای مورد درخواست مشتری ارسال میگردد.
ضمنا سیستم انبارداری در انبار کالا و مواد سیستم fifoمیباشد یعنی کالا ها به ترتیب تاریخ ورود مصرف میگردد.
سیستم حقوق و دستمزد نیمه مکانیزه است یعنی کلیه پرسنل به هنگام ورود و خروج کارتکس میزنند ودر پایان ماه میزان کار کرد هر فرد توسط ماشین محاسبه میگردد وبرابر لیست حقوقی و میزان دستمزد هر فرد جمع حقوق و مزایایش محاسبه شده و پرداخت میگردد ولیست مربوط به امضای کلیه کارکنان رسیده و یک نسخه در حسابداری بایگانی میشود و یک نسخه به همراه سهم بیمه تامین اجتماعی ودارایی به این ادارات تحویل میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.