مقاله برآورد بازده های آبیاری در استان آذربایجان شرقی در سال های زراعی ۷۷-۷۶ و ۷۶-۷۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد بازده های آبیاری در استان آذربایجان شرقی در سال های زراعی ۷۷-۷۶ و ۷۶-۷۵ دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد بازده های آبیاری در استان آذربایجان شرقی در سال های زراعی ۷۷-۷۶ و ۷۶-۷۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد بازده های آبیاری در استان آذربایجان شرقی در سال های زراعی ۷۷-۷۶ و ۷۶-۷۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد بازده های آبیاری در استان آذربایجان شرقی در سال های زراعی ۷۷-۷۶ و ۷۶-۷۵ :

تعداد صفحات:۲۴

چکیده:

در این تحقیق سعی شده است تخمینی از میزان کل آبیاری استان آذربایجان شرقی ارائه گردد. جهت بررسی بازده کل پس از بررسی زیر حوضه های آبریز استان سه دشت ۱- شبستر و تسوج ۲- عجب شیر و ۳- سراب برای مطالعه انتخاب گردیده اند.
تعریف و بازده کل بر اساس تعریف کمیته ملی آبیاری و زهکشی ICID مشخص و اطلاعات لازم جهت محاسبه آن شناسایی و جمع آوری گردیده است.
با محاسبه نیاز آبیاری محصولات زراعی دشته های ۳ گانه فوق توسط نرم افزار Cropwat و سطح زیر کشت نظیر، میزان کل نیاز آبیاری محصولات هر دشت محاسبه و با تقسیم آن بر کل آب مصرفی جهت کشاورزی ارقام ۶۳ و ۵۵ درصد برای دشت شبسترو تسوج ۷۷ و ۸۰ درصد برای دشت سراب و ۶۹ و ۶۲ درصد برای دشت عجب شیر در سال های زراعی ۷۶-۷۵ و ۷۷-۷۶ به عنوان بازده کل آبیاری به دست آمده است.
در قسمت بعد با توجه به این مهم که حداکثر تبخیر و تعرق در شرایط آبیاری عملی اغلب اتفاق نمی افتد و گیاهان زراعی در سیستم های آبیاری ثقلی و سنتی اغلب تحت تنش کم آبیاری اجباری هستند. نحوه آبیاری هر محصول را طبق عرف مدیریت آبیاری هر ۳ دشت و توسط برنامه Cropwat مدل سازی کرده و مقدارتبخیر و تعرق واقعی گیاه و مقدار واقعی مصرف آب توسط گیاه ازجداول برنامه ریزی آبیاری تعیین گردیده است که بر اساس آن بازده کل آبیاری اصلاح شده سه دشت در سال های زراعی ۷۶-۷۵ و ۷۷-۷۶ به شرح زیر محاسبه گردیده اند:
۱- دشت سراب ۶۳ و ۶۳ درصد
۲- دشت شبستر و تسوج ۵۰ و ۴۹ درصد
۳- دشت عجب شیر ۵۰ و ۵۵ درصد
با استفاده از جداول برنامه ریزی آبیاری عملی برای هر محصول در دشت های ۳ گانه، میزان درصد تنش آبی وارده بر محصول، میزان درصد کاهش تولید هر محصول در اثر سوء مدیریت ابیاری محاسبه گردیده است و با استفاده از میزان تولید فعلی محصولات تحت تنش آبی، میزان تولید پس از رفع این تنش ها محاسبه گردیدهو به مقدار متوسط تولید کشور وحداکثر تولیدمتوسط جهانی Ym مقایسه گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.