پاورپوینت بررسی آزمایشگاه بیو شیمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت بررسی آزمایشگاه بیو شیمی دارای ۱۱۹ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت بررسی آزمایشگاه بیو شیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پاورپوینت بررسی آزمایشگاه بیو شیمی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت بررسی آزمایشگاه بیو شیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت بررسی آزمایشگاه بیو شیمی :

پاورپوینت بررسی آزمایشگاه بیو شیمی در ۱۱۹ اسلاید قابل ویرایش

کاربرد اسپکترو فتو متری در بیو شیمی

۱ – اسپکتروفتومتری

بوسیله اسپکتروفتومتر شدت رنگ محلولها را با دقت اندازه گیری می کنند.

دستگاههائی که برای رنگ سنجی به کار برده می شوند الکتروفتومترو یا اسپکتروفتومتر نامیده می شوند.

شمای ساده زیر قسمتهای مختلف یک الکتروفتومتر را نشان می دهد.

بطور کلی هر اسپکتروفتومتر:

• یک منبع نورانی،
•یک وسیله ایجاد نور تکرنگ با طول موج مشخص
• یک سلول یا لوله مخصوص برای جادادن محلول رنگی
•، یک سلول فتوالکتریک و یک گالوانومتر دارد.
اندازه گیری غلظت یک محلول

به دو روش می توان غلظت یک محلول را اندازه گیری کرد:

الف) از راه اندازه گیری نوری که از محلول رنگی خارج می شود و

به آن ،Transmitance ،یا عبور می گویند؛

ب) اندازه گیری مقدار نوری که جذب محلول رنگی می شود و به آن دانسیته اپتیک (OPTICAL DENSITY) O.D یا آبسوربنس می گویند.

الف) دانسیته اپتیک یا آبسوربنس

نوری که از یک محلول رنگی عبور می کند مقداری از آن جذب محلول رنگی می شود .

اگر Io شدت نور اولیه و I شدت نور خارج شده از محلول باشد بنابراین I a شدت نوری است که جذب محلول رنگی گردیده است.

نحوه درجه بندی دستگاه اسپکتروفوتومتر

روی صفحه مدرج دستگاه در قسمت بالا درصد نور عبور کرده یا ترانسمیتانس
در قسمت پائین درست در مقابل درجات ترانسمیتانس OD،یا ابز ربنس قرار می هند.
، درجات میزان عبور همه با هم مساوی است.
درجات O D به علت لگاریتمی بودن نامساوی هستند.

واکنش رنگی قندها

مهمترین واکنش های رنگی قندها به قرار زیرند:

۱ – واکنش مولیش (Molisch) : – نفتل + اسید سولفوریک غلیظ ؛
این واکنش برای تمام ساکاریدها مثبت است.

۲ – واکنش بارفود (Barfoed) : استات مس در اسید استیک ۱%؛
این واکنش مخصوص منوساکاریدهاست.

۳ – واکنش بیال (Bial)اورسینول در اسید کلریدریک + FeCl3 ؛
به پنتوزها مانند گزیلوز جواب مثبت می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.