پاورپوینت بررسی آزمایشگاه شیمی معدنی(۱) ۱۸۵ اسلاید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت بررسی آزمایشگاه شیمی معدنی(۱) ۱۸۵ اسلاید دارای ۱۸۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت بررسی آزمایشگاه شیمی معدنی(۱) ۱۸۵ اسلاید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پاورپوینت بررسی آزمایشگاه شیمی معدنی(۱) ۱۸۵ اسلاید۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت بررسی آزمایشگاه شیمی معدنی(۱) ۱۸۵ اسلاید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت بررسی آزمایشگاه شیمی معدنی(۱) ۱۸۵ اسلاید :

پاورپوینت بررسی آزمایشگاه شیمی معدنی(۱) در ۱۸۵ اسلاید قابل ویرایش

هدف از انجام این آزمایش تهیه اسید بوریک از بوراکس می باشد.

ابتدا بوراکس را در آب گرم حل کرده و در مرحله بعد عمل خنثی سازی را با استفاده از اسید کلریدریک انجام دهید.

آزمایش شماره ۱ تهیه اسید بوریک از بوراکس و بررسی برخی از خواص آن ۳ اسید بوریک (اسید ارتوبوریک) اسیدی بسیار ضعیف است که از بوراتها و یا هیدرولیز هالیدهای بور با هیبریداسیون sp2 به دست می آید.

این اسید به صورت بلورهای سفید سوزنی شکل است که در آن واحدهای B(OH)3 از طریق پیوند های هیدروژنی به یکدیگر متصل شده اند و لایه های نامحدودی( با فاصله A 18/3) با تقارن تقریبا شش ضلعی تشکیل می دهند.

شکل ۱ – اسید بوریک ۴ اسید بوریک در آب تا حدودی حل شده و انحلال پذیری آن با افزایش دما زیاد می شود.

این اسید تک بازی است.
۹ Pk= (aq) B(OH)3 + H2O B(OH)4- + H+ B(OH)4- در غلظتهای کمتر از M 025/0 فقط به صورت نمونه های یک هسته ای B(OH)3 وB(OH)4- وجود دارند ولی در غلظتهای بالاتر قدرت اسیدی افزایش می یابد و اندازه گیری pH موید تشکیل نمونه های بسپار مانند است.

۳ B(OH)3 B3O3(OH)4- + H+ + 2H2O pk=84/6 5 درمحلولهای مختلف اسید بوریک وبوراتها بسپارهایی مانندB3O3(OH)4- را طبق معادله زیر می دهند.

شکل۲- تریمر اسید بوریک به نظر می رسد که بسپار اصلی حلقوی باشد و وجود چنین حلقه هایی در بوراتهای متبلور مانند ۲B2O3 و Cs2O محرز است.

۲ B(OH)3 + B(OH)4- B3O3(OH)4- + 3H2O pk=110 6 از تعادل سریعی که بین اسید بوریک نشاندار شده با ۱۸O و بوراتها انجام می شود، می توان نتیجه گرفت که در محلول تعادل به سرعت روی می دهد.

این ترکیبها با پلی اولها مانند گلیسرول و – هیدروکسی کربوکسیلیک اسیدها کمپلکس هایی به نسبت ۱:۱ تشکیل داده ، قدرت اسیدی اسید بوریک افزایش یافته واندازه گیری مستقیم آن با سود امکان پذیر می شود.

شکل۳- کمپلکس اسید بوریک با یک گلیسرول ۷ H3BO3 HBO2 B2O3 گرما H2O اسید ارتوبوریک اسید متابوریک گرما اکسید بور وسایل مورد نیاز مواد مورد نیاز قیف بوخنر لوله آزمایش کاغذ صافی نوار کاغذ یونیورسال اسپاتول میله چینی یا شیشه ای بشر۲۵۰ میلی لیتری کریستالیزور بوراکس اسید کلریدریک ۲۵% اسید سولفوریک غلیظ پودر منیزیم یا نوار منیزیم معرف تورنسل محلول نیترات نقره متیل الکل محلول سولفات مس محلول سولفات آلومینیم در اثر گرما اسید بوریک به صورت زیر تجزیه می گردد ۸ ۱) ۱۲ گرم بوراکس را در ml25 آب مقطر گرم حل کرده و محلول حاصل را با اسید کلریدریک ۲۵% خنثی کنید.
محلول را به آرامی سرد کرده و جسم بلورین حاصل را با استفاده از قیف بوخنر صاف کنید.
اسید بوریک را بروی کاغذ صافی خشک کنید و محلول زیرین را جهت گرفتن مابقی اسید، تغلیظ نمائید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.