پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی) دارای ۳۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی) :
تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی
مخمرها
مخمرها قارچ هایی هستند که در تمام طول چرخه ای رویشی خود و یا در بخشی از آن تک یاخته ای می باشند. از نظر طبقه بندی ، بیش از ۶۰ جنس و ۵۰۰ گونه مخمر تاکنون شناسایی شده است .
اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باکتری ها و کوچک تر از کپک بوده وبه شکل های تخم مرغی ، باریک و بلند ، بیضوی و یا کروی مشاهده می شوند .
اکثر مخمرهای مهم در مواد غذایی از طریق جوانه زدن و تقسیم دوتایی تکثیر می یابند . مخمرها در دامنه وسیعی از PH اسیدی (۵/۸-۵/۱) و غلظت تا حدود %۱۸ اتانل قادر به رشداند .
رنگ های زیادی از قبیل کرمی ، صورتی تا قرمز به وسیله مخمرها تولید می شود .
رشد و فعالیت مخمرها
مخمرها قادر هستند به طریقه بیهوازی اختیاری ، رشد نمایند. بدین معنی که از اکسیژن یا ترکیبات آلی به عنوان پذیرنده نهایی الکترونها استفاده میکنند. در محیط واجد اکسیژن فراوان ، مخمرها مواد قندی را تخمیر کرده ، اتانول و دیاکسید کربن تولید میکنند. این فرآیند اساس صنایع تهیه مشروبات الکلی و شیرینی پزی است. ¨برخی از گونههای ساکارومایسس مانند ساکارومایسس سروزیه را برای تهیه اتانول و دیاکسید کربن جهت ورآمدن خمیر نان بکار میبرند.
مخمرها در حضور غلضتهای بالا املاح مثل قند و نمک قادر به رشد می باشند و بنابراین ، رطوبت کمتری نسبت به باکتری نیاز دارند .
دامنه حرارتی جهت رشد بیشتر مخمرها به طور عموم شبیه کپکهاست با اپتیمم oC 30-25 و ماکزیمم oC 47-35 . بعضی انواع در صفر درجه و کمتر رشد می کنند ، رشد بیشتر مخمرها در PH اسیدی و حول و حوش ۵/۴-۴ مطلوب است .
قندها بهترین غذا برای انرژی مخمرها محسوب می گردند ، آگرچه هوازیها قادرند اسیدهای آلی و الکل را اکسید کنند .
غذای ازت دار از ترکیبات ساده نظیر آمونیم ، اوره تا اسید آمینه و پلی پپتیدها مورد استفاده مخمرها قرار می گیرند .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.