مقاله تأثیر کیفیت های مختلف آب آبیاری (شوری و سدیمی) بر نفوذپذیری نهائی خاک در آبیاری جویچه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر کیفیت های مختلف آب آبیاری (شوری و سدیمی) بر نفوذپذیری نهائی خاک در آبیاری جویچه ای دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر کیفیت های مختلف آب آبیاری (شوری و سدیمی) بر نفوذپذیری نهائی خاک در آبیاری جویچه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر کیفیت های مختلف آب آبیاری (شوری و سدیمی) بر نفوذپذیری نهائی خاک در آبیاری جویچه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر کیفیت های مختلف آب آبیاری (شوری و سدیمی) بر نفوذپذیری نهائی خاک در آبیاری جویچه ای :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

وقتی به علت اثر نمک های خاص، میزان نفوذ آب به داخل خاک چنان کاهش یابد که آب کافی در اختیار گیاه قرار نگرفته و عملکرد محصول کاهش می یابد ، مشکل نفوذپذیری که ناشی از کیفیت آب آبیاری است پیش می آید . مدیریت و طراحی مناسب سیستم های آبیاری مستلزم اطلاع از جزئی ات خصوصیات نفوذپذیری آب در خاک است که بایستی تعیین شود . نفوذپذیری نهایی خاک (Basic Infiltration Rate)از خواص خاک بوده و در اثر اعمال کیفیت های مختلف آب آبیاری تغییر می کند . در این راستا تغییرات نفوذپذیری نهایی خاک در آبیاری جویچه ای توسط روش شیار مسدود(Blocked Furrow) در دو حالت وجود و عدم وجود گیاه مورد بررسی واقع شد . تیمارهای آب آبیاری شامل سه تیمار کیفیت آب بهصورت شاهد (Ec=0/6 dS/m , SAR=0/( 9 و دو تیمار شوری به صورت ۲ و ۶ دسی زیمنس بر متر بانسبت جذبی سدیم(SAR) به ترتیب ۱۰ و ۳۰ بودند . تیمارهای کیفیت آ ب با اضافه نمودن نمک کلرورسدیم به تیمار شاهد حاصل گردیدند . نتایج نشان داد که با افزایش نسبت جذبی سدیم ، سرعت نفوذپذیری نهایی خاک در پایان دوره به صورت معنی داری نسبت به تیمار شاهد کاهش یافت . سرعت نفوذپذیری نهایی خاک در تیمار با نسبت جذبی سدیم (SAR) زیاد، د ر حدود ۴۳ درصد نسبت به تیمار شاهد در پایان دوره کاهش یافت . همچنین تغییرات معنی داری از سرعت نفوذ نهایی در تیمارها ملاحظه گردید .
نفوذپذیری ضعیف خاک تأمین آب گیاه را دشوار نموده و با ایجاد سله، تجمع آب در سطح خاک، عدم تهویه و مسایل تغذیه گیاهی مشکلات کشت و کار را دو چندان می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.