پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره دارای ۱۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره :
مقدمه:
برای بدست آوردن کره ای با خواص رئولوژیکی مناسب باید از سوپه ترکیب چربی شیر در فصول مختلف توجه نمود و از
سری دیگر پارامترهای مختلف فرآیند را دراین راستا تنظیم نمود.
خواص رئولوژیکی کره همان ویژگی های بافتی کره ای از جمله ویسکوزیته و حالت پخش شدن کره بر روی نان و قابلیت
گسترش پذیری و …. می باشد.
ترکیبات تشکیل دهنده و ساختار فیزیکی ترکیبات و فرآیندهای صورت گرفته بر روی کره از جمله فرآیند کره زنی، نمک
زنی،و مالش دهی (WORKING) بر روی این ویژگی ها تأثیر گذراند.
ترکیبات تشکیل دهنده کره:
از آنجایی که ترکیبات شیمیایی کره تا حد زیادی مشابهه ترکیبات چربی شیر است، به ترکیبات چربی شیر می پردازیم.
ترکیبات تشکیل دهنده چربی شیر:۰.۰۹۸ تری گلیسیریدها همراه با مقادیر کمی مونو و دی گلیسرید و اسیدهای
چرب آزاد، فسفولیپیدها، سربروزیدها و استرول ها می باشد.
به طور کلی اسیدهای چرب با ۱۸ کربن و یک پیوند دوگانه نسبت چشمگیری را به خود اختصاص می دهد، در حالیکه
اسیدهای ۱۶ کربنه با یک پیوند دوگانه مقدار کمی را به خود اختصاص می دهد.
ماهیت آمفی پلاری:
فسفو لیپیدها در چربی شیر دیده می شوند که قسمت عمده در غشاء گلبولها ی چربی شیر واقع شده اند که به عنوان
امولسیفایر هستند که از نظر سطحی فعال بوده و این ویژگی به آنها این امکان را می دهد که در امولسیون های
آب در روغن و روغن در آببه عنوان امولسیفایر عمل کنند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.