مقاله بررسی پترولوژی، ژئوشیمی و دگرگونی گنیس هاف گرانیتوئید گنیسها و گرانیتوئیدهای شرق شاهین دژ ( آذربایجان غربی )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پترولوژی، ژئوشیمی و دگرگونی گنیس هاف گرانیتوئید گنیسها و گرانیتوئیدهای شرق شاهین دژ ( آذربایجان غربی ) دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پترولوژی، ژئوشیمی و دگرگونی گنیس هاف گرانیتوئید گنیسها و گرانیتوئیدهای شرق شاهین دژ ( آذربایجان غربی )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پترولوژی، ژئوشیمی و دگرگونی گنیس هاف گرانیتوئید گنیسها و گرانیتوئیدهای شرق شاهین دژ ( آذربایجان غربی )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پترولوژی، ژئوشیمی و دگرگونی گنیس هاف گرانیتوئید گنیسها و گرانیتوئیدهای شرق شاهین دژ ( آذربایجان غربی ) :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

منطقه موردد مطالعه در شرق شاهین دژ قرار دارد و جزء زون دگرگونی سنندج – سیرجان محسوب می شود. سن دگرگونی سنگهای منطقه کامبرین -اردویسین در نظر گرفته است. سنگهای منطقه شامل گنیس، گرانیتوئید گنیس و گرانیتوئید می باشد که بصورت متناوب برونزد دارند. هر سه گروه سنگ شامل کانیهای اصلی کوارتز، پلاژیوکلاز، الکالی فلدسپار، هورنبلند، بیوتیت و کانی فرعی اسفن می باشند. تفاوت در مودال کانیها و جهت یافتگی است. در بعضی نقاط سنگهای ملانو کرات به صورت لایه ها وقطعات منقطع دار در داخل سنگهای فوق برونزد دارند که فولیاسیون واضحی را نشان نمی دهند و در حد متاگابرو تشخیص داده شده اند که در بعضی نقاط به آمفیبولیت تبدیل شده اند. با توجه به فراوانی هورنبلند در گنیسها، گرانیتوئید گنیس ها و گرانیتوئید ها و همچنین با استفاده از نمودار ACF سنگ اولیه، سنگهای منطقه در محدوده ی تونالیت قرار می گیرند. با اسفتاده از مطالعات ژئوشیمی ، تیپ سنگهای گرانیتوئیدی جزء تیپ I و متعلق به سری متاآلومین است. سری ماگمایی سنگهای منطقه کالکوآلکالن و جایگاه اکتونوماگمایی سنگهای منطقه بدون در نظر گرفتن حادثه دگرگونی، قیل از برخورد صفحه ای می باشد. پاراژنز کانیهای دگرکونی مشخص کننده رخساره آمفیبولیت است. با استفاده از نمودار مثلثی PMG سنگهای دگرگونی دارای فابریک غالب PM می باشند. عامل اصلی تشکیل لایه های روشن و تیره تفریق دگرگونی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.