ازمایشگاه مکانیک خاک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ازمایشگاه مکانیک خاک دارای ۴۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ازمایشگاه مکانیک خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز ازمایشگاه مکانیک خاک۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ازمایشگاه مکانیک خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ازمایشگاه مکانیک خاک :

مقدمه :

هدف آزمایش :

جداسازی دانه های در اندازه های مختلف که هر بخش بصورت درصدی از کل نمونه بیان می شود . نتایج مربوط به دانه بندی در مسائلی همچون میزان نفوذپزیری در خاک، موئینگی، طراحی فیلتر و زهکش، احداث سد های خاکی و… استفاده می شود .

تئوری آزمایش :

۴.۷۵mm ذرات درشت دانه” align=”left” hspace=”12″ height=”54″ width=”354″>

ASTM

وسایل مورد نیاز انجام ازمایش

۱.کیسه ی الک استاندارد

۲.ترازو

۳.تکان دهنده (Shaker )

۴.فرچه برای تمیز کردن

مراحل انجام ازمایش :

برای انجام ازمایش یک نمونه ۲.۵ kg را برداشته و بروی ظرفهای الک استاندارد که شامل الک هایی به شماره های ۴ ،۸ ،۱۶ ،۳۰ ،۴۰ ،۵۰ ،۱۰۰ ،۲۰۰ و در نهایت دارای یک سینی است و ریزیم . این ظرف ها با مدت ۵ دقیقه تکان می دهیم تا نمونه به طور کامل در بین الک ها قرار گیرد . پس از اتمام کار هر کدام از الک ها را جدا کرده و توسط ترازو ، نمونه خاک قرار گرفته در ان را وزن کرده ودر جدول زیر یادداشت می کنیم .

نحوه ی انجام ازمایش :

نمونه به میزان ۱۵۰ تا ۲۰۰ gr تهیه شده از الک عبوری ۴۰ اماده می کنیم . سپس مقداری اب به نمونه افزوده و پس از یکنواخت سازی رطوبت در تمامی نقاط نمونه ، ان را فنجان قرار می دهیم . با استفاده از شیار کش ، شیاری را در ان ایجاد می کنیم . دستک دستگاه را با سرعتی معادل ۲ ضربه در ثانیه می چرخانیم تا زمانیکه شیار در طول ۱۳mm بسته شود وتعداد ضربات را یادداشت می کنیم . ( میزان رطوبت باید به گونه ای باشد که شیار در ضربات بین ۱۵-۳۵ ضربه بسته شود ) سپس قسمتی از خاک را برداشته و برای انجام ازمایش تعیین درصد رطوبت ان را در خاک اوون قرار می دهیم . مجددا فنجان را تمیز کرده ، رطوبت خاک را افزایش داده و مراحل بالا را تکرار می کنیم . نمونه های قرار داده در داخل اوون را پس از ۲۴ ساعت بیرون اورده و ان را وزن می کنیم و سپس جدول زیر را کامل می کنیم . محاسبات ازمایش :

حد روانی درصد رطوبتی است که شیار در ۲۵ ضربه بسته می شود و همچنین حد روانی را در هر کدام از مراحل انجام ازمایش از فرمول زیر بدست می آوریم:

حد خمیری :

وسایل مورد نیاز انجام ازمایش :

۱.کاردک

۲.شیشه سطح

۳.شیشه تعیین درصد رطوبت

۴.بطری اب

مراحل انجام ازمایش :

یک نمونه خاک گذری از الک شماره ۴۰ را انتخاب کرده . به ان مقدار اب اضافه کرده به صورتیکه رطوبت در تمام سطح نمونه پخش شده باشد . سپس ان را به روی شیشه به صورت فیتیله در می اوریم . در صورتی که خاک در ضخامت فیتیله ای ۳.۲mm ترک خورده و یا خرو شده رطوبت خاک در حد خمیری است . سپس ان را در داخل اوون قرار داده و پس از ۲۴ ساعت ان را بیرون می اوریم و وزن

می کنیم . سپس با توجه به رابطه زیر PL بدست می اید :

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.