تحقیق و پژوهش-آموزش کشت جو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق و پژوهش-آموزش کشت جو دارای ۵۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق و پژوهش-آموزش کشت جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز تحقیق و پژوهش-آموزش کشت جو۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق و پژوهش-آموزش کشت جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق و پژوهش-آموزش کشت جو :

تحقیق و پژوهش-آموزش کشت جو
فهرست

مقدمه. ۴

جو : ۴

انتخاب زمین. ۴

کودشیمیایی. ۴

روش کاشت جو. ۵

آبیاری.. ۵

خاستگاه : ۶

گیاهشناسی : ۶

رده‌بندی علمی : ۶

ساختمان شیمیایی دانه جو : ۷

تفاوت ظاهری جو بدون پوشینه با جو معمولی : ۷

عملیات کاشت : ۸

مراحل آبیاری به شرح ذیل است : ۸

تراکم مناسب : ۹

عملیات زراعی( تهیه زمین ) : ۹

سازگاری گیاه جو : ۹

نیاز کود : ۱۱

آفات و بیماری های جو : ۱۲

برداشت جو : ۱۲

موارد مصرف جو : ۱۳

خواص دارویی گیاه جو : ۱۳

نکات فنی زراعت جو. ۱۴

انتخاب زمین. ۱۴

کودشیمیایی. ۱۵

انتخاب بذر. ۱۵

روش کاشت جو. ۱۵

آبیاری.. ۱۵

برداشت: ۱۶

مقاومت گیاه جو. ۱۷

بزرگ‌ترین کشورهای تولیدکننده جو. ۱۷

انواع جو نسبت‌به دما ۱۸

نیاز کودی.. ۱۹

آفات و بیماری‌ها ۱۹

خواص جو. ۲۰

گـیــــــاه جــــــــو: ۲۱

تهیه زمین مناسب: ۲۱

نیازهای کودی گیاه جو: ۲۲

– کودهای شیمیایی: ۲۳

کودهای ماکرو: ۲۳

علایم کمبود کودها در جو. ۲۴

کودهای میکرو: ۲۵

تاریخ کاشت: ۲۶

عمق کاشت: ۲۷

روش کاشت: ۲۷

آبیاری: ۲۸

مبارزه با علفهای هرز: ۲۸

بیماریهای عمده جو: ۲۹

فرآیند کاشت جو ۳۰

آموزش کاشت جو. ۳۰

تهیه زمین مناسب: ۳۲

تاریخ کاشت: ۳۵

مقدمه ۳۸

تاریخچه ۳۹

سازگاری گیاه جو ۳۹

انواع جو. ۴۰

کود ۴۰

آفات و بیماری های جو ۴۱

برداشت جو ۴۱

موارد مصرف جو. ۴۲

برداشت یولاف: ۴۵

خواص درمانی یولاف: ۴۵

مقدمه جو :

جو (نام علمی: Hordeum vulgare) یکی از غلات است. چرخه زندگی این گیاه یک ساله و از خانواده گرامینه‌ها (گندمیان) است. کشت جو احتمالاً از ایوپی و آسیای جنوب‌شرقی آغاز شده‌است.

نکات فنی زراعت جو

جو نقش مهمی در تامین پروتئین حیوانی و خوراک دام ها داشته و به همین لحاظ برای نیل به خود کفائی در تامین پروتئین حیوانی و قطع واردات کشت و کار آن از اهمیت خاصی برخوردار است. جوهای بومی و محلی کم توقع تر از جوهای اصلاح شده اند و عملکرد کمتری دارند و برای استفاده از جوهای اصلاح شده و پر محصول باید توقعات آنها از لحاظ کود آب، بذر و تاریخ کشت را تامین نماییم. جو در تناوب زراعی به عنوان محصول کم توقع و پاک کننده زمین از علف های هرز و اصلاح کننده خاک در خاک های جوان نقش عمده ای دارد.

انتخاب زمین

زمینی که برای کشت جو انتخاب می شود باید دارای عمق کافی بوده و نرم، سبک و قوی ودارای زهکش بوده و به خوبی تهویه شود، بهترین خاک دارای بافت متوسط یالومی با ۸-۷ pH می باشد.

کودشیمیایی

نیاز کودی جو آبی به طور میانگین ۲۰۰- ۱۰۰ کیـــلوگرم کود ازته، ۱۵۰-۱۰۰ کیلوگرم کود فسفاته و ۱۵۰-۱۰۰ کیلوگرم کود پتاسه می باشد.

انتخاب بذر

بذر باید دارای قوه نامیه و درجه خلوص بالا و عازی از بذور علف های هرز باشد . بزرگی اندازه و یکسانی بذر اهمیت زیادی دارد و بهتر است قبل از کاشت با سموم قارچ کش مثل کربوکسین تیرام ضد عفونی صورت گیرد.

روش کاشت جو

عمق کاشت بذر جو پاییزه ۴-۳ سانتی متر است. در صورت کمبود رطوبت عمق کاشت ۶-۵ سانتی متر است . عمق کاشت جو بهاره با توجه به نوع رطوبت و نوع خاک ۶-۳ سانتی متر است.

آبیاری

تعداد دفعات آبیاری برای جوهای پاییزه ۵-۴ و برای جوهای بهاره ۳ بار است کمبود آب موجب تقلیل سرعت نمو، سریعتر متوقف شدن نمو و در نتیجه زودرس ساختن آن می گردد.

در شرایط مساعد برای رشد و ن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.