بررسی رفتار درمانی و شیوه های آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رفتار درمانی و شیوه های آن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رفتار درمانی و شیوه های آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی رفتار درمانی و شیوه های آن۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رفتار درمانی و شیوه های آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رفتار درمانی و شیوه های آن :

بررسی رفتار درمانی و شیوه های آن

فرمت فایل: ورد – Word و قابل ویرایش

تعداد صفحات:۱۴

رفتاردرمانی زمانی توصیه میشود که به طور مثال فرد دچار اختلالاتی نظیر افسردگی، ترس یا وحشتزدگی، کمبود یا فقدان اعتماد به نفس، فشار روانی، اعتیاد یا مشکلات بین فردی باشد. علاوهبراین، رفتاردرمانی در مواردی که فرد دچار تجربه ناگواری است که در عملکرد وی اختلال ایجاد کرده نیز کاربرد دارد.

هدف رفتاردرمانی، افزایش کیفیت زندگی و سازگاری از طریق بازسازی رفتاری است. البته در رفتار درمانی، دلایل ایجاد اختلال در کودکی نیز مورد توجه واقع میشود. اما تاکید بر پیشینه یادگیری فرد است. با وجود این، اساس رفتار درمانی ایجاد تغییر در رفتارهای کنونی ـ رفتارهای نامطلوب ـ و الگوهای فکری ناکارآمد میباشد.

اگر چه مزیت اصلی رواندرمانی، امکان استفاده کمتر از دارو به علت عوارض جانبی است، اما حذف کامل دارو امکانپذیر نمیباشد. علاوه بر این، برای جلوگیری از بروز اعتیاد به دارو، در صورت استفاده طولانیمدت، متخصص آن را در دوز پایین تجویز میکند. درمانگر در درمان اختلالات نامبرده، در روند درمان نقش فعالی را به عهده دارد. در مقابل برای درمان اختلالات روانی با منشاء ارگانیکی مانند اسکیزوفرنی و افسردگی سایکوتیک و غیره مصرف دارو ضروری به نظر میرسد.

درمانشناختی ـ رفتاری

مفهوم رفتاردرمانی اولین بار توسط آیزنک ابداع شد. این مفهوم بر کلیه روشهای درمانی که هدف آنها، تغییر رفتارهای کنونی است، دلالت دارد. برخلاف روانکاوی، در رفتاردرمانی، افشاء و تحلیل تعارضات روانی ناهشیار مورد توجه قرار گرفته نمیشود. رفتاردرمانی، کاربرد بالینی نتایج آزمایشات رفتاری است که بر پایه تئوریهای یادگیری مانند شرطیسازی کلاسیک و عامل بنا شده است.

نکته مهم در رفتاردرمانی تغییر رفتار توسط آموزش رفتارهای جدید، اصلاح رفتارهای گذشته و حذف رفتارهای نامطلوب میباشد. هر نشانه اختلالات روانی، روشدرمانی متفاوتی را ایجاب میکند. به عنوان مثال برای درمان فوبی (ترس مرضی از موقعیت و یا شئی) از روش حساسیتزدایی منظم استفاده میشود. درمانگر نباید در روند درمان تنها به یک روش درمانی خاص اکتفا کند. رواندرمانی فرآیند بسیار پیچیدهای است که استفاده از روشهای درمانی متفاوتی را اقتضا میکند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.