تاثیر یادگیری و ساختار بر عملکردنوآورانه در صنعت مواد غذایی استان قزوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر یادگیری و ساختار بر عملکردنوآورانه در صنعت مواد غذایی استان قزوین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر یادگیری و ساختار بر عملکردنوآورانه در صنعت مواد غذایی استان قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر یادگیری و ساختار بر عملکردنوآورانه در صنعت مواد غذایی استان قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر یادگیری و ساختار بر عملکردنوآورانه در صنعت مواد غذایی استان قزوین :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

هدف از انجام این تحقیق بررسی تاثیر یادگیری و ساختار بر عملکرد است. تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر روش گردآوری اطلاعات پیمایشی است. جامعه آماری تحقیق شامل کارکنان شرکت مهرام می باشند که تعداد آنها ۵۰۰ نفر بوده و با استفاده از نمونه گیری و فرمول کوکران ۲۱۷ نفر بعنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه بود که با پخش کردن این پرسشنامه ها بین جامعه آماری داده های خود را جمع آوری گردید. برای سنجش متغیرهای تحقیق از گویه های مطرح شده در مقالات (یان هوانگ و همکاران، ۲۰۱۱ (و (ویراواردنا و همکاران، ۲۰۰۶ (استفاده شد. این پرسشنامه شامل ۴۱ گویه است. .داده های جمع آوری شده از پرسشنامه ها با استفاده از تحلیل رگرسیونی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS استفاده گردید. نتایج حاصل از بررسی فرضیات تحقیق نشان داد که یادگیری و ساختار بر عملکرد تاثیر گذار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.