تعیین ضریب هدایت هیدرولیکی با استفاده از پردازش تصویر پلوم ردیاب های رنگی دو ردیاب غیر واکنشی در محیط ماسه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ضریب هدایت هیدرولیکی با استفاده از پردازش تصویر پلوم ردیاب های رنگی دو ردیاب غیر واکنشی در محیط ماسه ای دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ضریب هدایت هیدرولیکی با استفاده از پردازش تصویر پلوم ردیاب های رنگی دو ردیاب غیر واکنشی در محیط ماسه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ضریب هدایت هیدرولیکی با استفاده از پردازش تصویر پلوم ردیاب های رنگی دو ردیاب غیر واکنشی در محیط ماسه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ضریب هدایت هیدرولیکی با استفاده از پردازش تصویر پلوم ردیاب های رنگی دو ردیاب غیر واکنشی در محیط ماسه ای :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

با گسترش معدن کاری میزان آلودگی وارد شده به محیط نیز افزایش می یابد. از آلودگی وارد شده به محیط می توان آلودگی آب را نام برد که باعث ورود آلاینده ها به سفره آب های زیرزمینی می شود. در این مقاله سعی بر محاسبه ضریب هدایت هیدرولیکی محیط اشباع در یک محفظه ماسه ای آزمایشگاهی با استفاده از روش پردازش تصویر و اندازه گیری دبی جریان خروجی از آن شده است. پدیده انتقال در محیط با استفاده از دو ردیاب رنگی پرمنگنات و غیر واکنشی اورانین در محیط آزمایشگاه مدلسازی فیزیکی شده است. برای ترجمان از نور تک رنگ آبی و در عکس برداری پرمنگنات از نور سفید استفاده شده است. تصاویر با استفاده از یک دوربین تصویربرداری نیمه حرفه ای رنگی جمع آوری شده است بعد از کالیبره کردن تصاویر با مقدار غلظت مقدار شدت رنگ ( لومیناسیون) در هر نقطه به عنوان غلظت آن پیکسل در نظر گرفته شده است. با رسم منحنی رخنه در نقطه تزریق و مرز خروجی با استفاده از داده های پردازش تصویر و محاسبه زمان خروج کامل ردیاب از محیط سرعت محاسبه شده است که با در نظر گرفتن این مقدار در قانون دارسی و ثابت بودن هد در مرز ورودی و خروجی ضریب هدایت هیدرولیکی و قابلیت انتقال سفره محاسبه شده است. در گام بعدی با اندازه گیری دبی خروجی از مدل فیزیکی و در نظر گرفتن اختلاف های متفاوت اعمالی مقدار ضریب هدایت هیدرولیک محیط ماسه ای برابر با مقدار ۴ – ۱۰ × ۰.۴۱۲ متر بر ثانیه محاسبه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.