رابطه بین سرمایه روانشناختی و رفتار شهروندی سازمانی با نقش تعدیلگر هوش معنوی دانش آموزان دختر هنرستان های قوچان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رابطه بین سرمایه روانشناختی و رفتار شهروندی سازمانی با نقش تعدیلگر هوش معنوی دانش آموزان دختر هنرستان های قوچان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطه بین سرمایه روانشناختی و رفتار شهروندی سازمانی با نقش تعدیلگر هوش معنوی دانش آموزان دختر هنرستان های قوچان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه بین سرمایه روانشناختی و رفتار شهروندی سازمانی با نقش تعدیلگر هوش معنوی دانش آموزان دختر هنرستان های قوچان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطه بین سرمایه روانشناختی و رفتار شهروندی سازمانی با نقش تعدیلگر هوش معنوی دانش آموزان دختر هنرستان های قوچان :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

زمینه: محیط مدرسه که با ویژگی پیچیدگی، آشفتگی، سرعت و تغییرات شتابان همراه است، نیازمند دانش آموزانی با هوش معنوی بالا است.لذا شناخت آن ها چراغ راهی است برای مدیران جهت افزایش تعاملات و مراودات اثربخش و بروز رفتارهای فرا نقش و این به نوبه خودباعث ارتقاءعملکرد سازمانی و سرمایه روان شناختی می گردد. از این رو، این پژوهش با هدف بررسی رابطه بین سرمایه روانشناختی و رفتارشهروندی سازمانی با نقش تعدیلگر هوش معنوی طراحی شده است. روش: روش پژوهش حاضر توصیفی از نوع همبستگی است. جامعه آماری مورد مطالعه در این پژوهش شامل کلیه دانش آموزان دخترهنرستان های شهرستان قوچان در سال ۱۳۹۶ می باشد. که از میان آنها ۲۳۴ نفر با استفاده از جدول مورگان به عنوان نمونه انتخاب شدند. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه های سرمایه روانشناختی لوتانز ) ۲۰۰۷ (، رفتار شهروندی سازمانی پودساکوف ) ۱۹۹۰ ( و هوش معنویکینگ ) ۲۰۰۸ ( استفاده شده است. جهت تجزیه وتحلیل آماری، از رگرسیونچندمتغیره و مدلیابی معادلات ساختاری استفاده شد. نتایج: یافته های پژوهش نشان می دهد که سرمایه روانشناختی)خودکارامدی، خوش بینی، تاب آوری و امیدواری( و هوش معنوی )تفکرانتقادی، شخصی و آگاهی(، رفتار شهروندی دانش آموزان را پیش بینی می کنند. هوش معنوی، رفتار شهروندی دانش آموزان را پیش بینی می کند. سرمایه روانشناختی، رفتار شهروندی دانش آموزان را پیش بینی می کند. و همچنین هوش معنوی رابطه بین سرمایه روانشناختی ورفتار شهروندی را در میان دانش اموزان دختر هنرستان های قوچان تعدیل میکند. نتیجه گیری: با توجه به نتایج این پژوهش پیشنهاد میشود، برای تقویت رفتار شهروندی سازمانی افراد باید سرمایه روانشناختی را پرورش داد. برای رسیدن به این منظور مدیران مدارس باید چشمانداز روشن و مثبتی برای دانش آموزان خود ایجاد کنند، تا افراد به آینده امیدوار بودهو خوشبین باشند و با خودکارآمدی و تابآوری بالا بتوانند رفتارهای فرانقشی از خود بروز دهند، چرا که سرمایه روانشناختی با رفتار شهروندی سازمانی رابطه معنادار دارد. از این رو، با تقویت هوش معنوی می توان سرمایه شناختی و رفتار شهروندی دانش آموزان را بهبود بخشید و موجب اثربخشی هر جه بیشتر آنها گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.