چروکیده شدن لوبیا هنگام خشک نمودن در یک بسترسیال با ذرات بی اثر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 چروکیده شدن لوبیا هنگام خشک نمودن در یک بسترسیال با ذرات بی اثر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد چروکیده شدن لوبیا هنگام خشک نمودن در یک بسترسیال با ذرات بی اثر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی چروکیده شدن لوبیا هنگام خشک نمودن در یک بسترسیال با ذرات بی اثر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن چروکیده شدن لوبیا هنگام خشک نمودن در یک بسترسیال با ذرات بی اثر :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

محصولات غذایی زراعی به ویژه حبوبات در فرآیند خشک شدن دچار چندین تغییر فیزیکی و ساختاری می شوند. دراین گزارش چروکیدهشدن حبوبات در مقیاس آزمایشی در بستر خشک کننده سیال با ذرات بی اثر مورد بررسی قرار گرفته است. نمونه های لوبیا سفید به عنوانمحیط آزمایشی که به عنوان مشابه سیستم های غذایی با محتوای رطوبتی عمل میکند مورد استفاده قرار گرفته است. اثر پارامتر هایگوناگون مانند دمای هوا، قطر نمونه، میزان رطوبت اولیه نمونه و وجود ذرات بی اثر مورد کنکاش قرار گرفته است. مشخص شد که چروکیدهشدن در حین خشکشدن در بستر سیال میتواند همبستگی خوبی با میزان رطوبت نمونه در حین خشک شدن داشته باشد سرعت هوا، دماو وجود عوامل بی اثر تاثیر مهمی بر چروکیده شدن در این سیستم نداشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.