تنوع ژنتیکی جدایه های Paecilomyces formosus با استفاده از ریزماهواره های شناسایی شده از ژنوم Byssochlamys spectabilis


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تنوع ژنتیکی جدایه های Paecilomyces formosus با استفاده از ریزماهواره های شناسایی شده از ژنوم Byssochlamys spectabilis دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تنوع ژنتیکی جدایه های Paecilomyces formosus با استفاده از ریزماهواره های شناسایی شده از ژنوم Byssochlamys spectabilis  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تنوع ژنتیکی جدایه های Paecilomyces formosus با استفاده از ریزماهواره های شناسایی شده از ژنوم Byssochlamys spectabilis،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تنوع ژنتیکی جدایه های Paecilomyces formosus با استفاده از ریزماهواره های شناسایی شده از ژنوم Byssochlamys spectabilis :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

توالی های ریزماهواره (SSR)، نشانگرهای مولکولی مهمی برای طیف گسترده ای از برنامه های کاربردی مانند نقشه برداری ژنوم، شناسایی و تنوع ژنتیکی می باشند. با افزایش در دسترس بودن اطلاعات توالی ژنوم، امکان استفاده ی بیشتر و بهتر از نشانگر SSR فراهم گردیده است. در این پژوهش ژنتیکی، جدایه های قارچ Paecilomyces formosus متعلق به دو استان با استفاده از نشانگر ریز ماهواره مورد بررسی قرار گرفت. نمونه برداری به صورت تصادفی از ۱۱ منطقه استان های یزد و خراسان رضوی انجام گرفت و در نهایت تعداد ۵۰ جدایه برای مطالعات بعدی مورد استفاده قرار گرفت. از الگوی توالی پیش فرض ژنوم Byssochlamys spectabilis No.5 برای تعیین توالی ریزماهواره ها با استفاده از نرم افزار Primer3 استفاده و در نهایت آغازگرها بر اساس نواحی کناری ریزماهواره ها طراحی شدند. از تعداد ۲۰ آغازگر طراحی شده، تعداد ۵ آغازگر با توانایی تکثیر قطعه مورد نظر انتخاب گردید. مطالعه تنوع ژنتیکی جدایه ها با استفاده از نشانگر SSR، درجه بالایی از چند شکلی را در جدایه های مورد مطالعه نشان داد. تعیین تشابه جدایه با استفاده از ضریب شباهت جاکارد و روش الگوریتم UPGMA انجام شد. کل جدایه ها طبق ضریب تشابه جاکارد ( ۸۶ درصد) در ۶ گروه ژنوتیپی طبقه بندی شدند. نتایج نشان داد که آغازگر PVar15 نسبت به بقیه آغازگرها تنوع ژنی بالاتری داشته و از نظر تنوع ژنتیکی جدایه های منطقه سبزوار تفاوت معنی داری را نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.