بررسی امکان تهیه نانوذرات نقره با استفاده از روش سبز مبتنی بر عصاره گیاهان دارویی اکالیپتوس و نعناع و ارزیابی خصوصیات فیزیکی آن ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان تهیه نانوذرات نقره با استفاده از روش سبز مبتنی بر عصاره گیاهان دارویی اکالیپتوس و نعناع و ارزیابی خصوصیات فیزیکی آن ها دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان تهیه نانوذرات نقره با استفاده از روش سبز مبتنی بر عصاره گیاهان دارویی اکالیپتوس و نعناع و ارزیابی خصوصیات فیزیکی آن ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان تهیه نانوذرات نقره با استفاده از روش سبز مبتنی بر عصاره گیاهان دارویی اکالیپتوس و نعناع و ارزیابی خصوصیات فیزیکی آن ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان تهیه نانوذرات نقره با استفاده از روش سبز مبتنی بر عصاره گیاهان دارویی اکالیپتوس و نعناع و ارزیابی خصوصیات فیزیکی آن ها :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

نانوتکنولوژی قابلیت محاسبه، مشاهده، دستکاری و ساختن چیزهایی در اندازه های مولکولی یا اتمی می باشد که معمولا بین ۱تا ۱۰۰ نانومتر می باشند. مهمترین خصوصیت این محصولات ریز، نسبت سطح به حجم بالای آنهاست که مهمترین ویژگی مسیول استفاده گسترده از آن ها در اپتیک، بیوتکنولوژی، پزشکی وغیره می باشد. طی بررسی های انجام گرفته مشخص شده که ۵۶% از سهم تولید نانوذرات جهان به نانوذرات نقره اختصاص یافته است. این ذرات بعنوان ماده ضدمیکروب دارای کاربردهای فراوانی در پزشکی و صنعت می باشد. روش های شیمیایی سنتز نانوذرات نقره معمولا منجر به باقی ماندن مقداری از واکنشگرهای سمی در محیط زیست و عدم استفاده از نانوذرات حاصل در کاربردهای زیستی می شود، بنابراین توسعه یک فرآیند مبتنی بر شیمی سبز برای سنتز بیولوژیک نانوذرات بسیار مهم وحیاتی به نظر می رسد. در این تحقیق از عصاره گیاهان دارویی اکالیپتوس و نعناع به عنوان عامل کاهنده برای تولید بیولوژیک نانوذرات نقره استفاده گردید. با افزودن عصاره گیاهی به محلول نیترات نقره در دما و زمان های مختلف تولید نانوذرات نقره بررسی شد. تغییر رنگ از زرد کمرنگ به قهوه ای تیره نشان دهنده تشکیل نانوذرات نقره می باشد. همچنین وجود پیک جذبی (SPR) قوی در طول موج بین ۴۲۰تا ۴۴۰ با استفاده از دستگاه طیف سنجی UV/Visible تاییدی بر تولید نانوذرات نقره می باشد. اندازه این نانوذرات نیز توسط میکروسکوپ الکترونی SEM تعیین شد و اندازه متوسط نانوذرات در هر دو گیاه بین ۱۰ تا ۲۰ نانومتر بدست آمد. نانوذرات تولید شده به وسیله گیاه نعناع در شرایط یکسان نسبت به اکالیپتوس بیشتر و پایدارتر بوده و این گیاه قابلیت بالاتری برای تولید نانوذرات نقره دارا می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.