بهبود فرایند های درمانی در بیمارستان با بکارگیری شبیه سازی و تیوری صف (مورد مطالعه: بخش اورژانس بیمارستان هاشمی نژاد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهبود فرایند های درمانی در بیمارستان با بکارگیری شبیه سازی و تیوری صف (مورد مطالعه: بخش اورژانس بیمارستان هاشمی نژاد) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهبود فرایند های درمانی در بیمارستان با بکارگیری شبیه سازی و تیوری صف (مورد مطالعه: بخش اورژانس بیمارستان هاشمی نژاد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهبود فرایند های درمانی در بیمارستان با بکارگیری شبیه سازی و تیوری صف (مورد مطالعه: بخش اورژانس بیمارستان هاشمی نژاد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهبود فرایند های درمانی در بیمارستان با بکارگیری شبیه سازی و تیوری صف (مورد مطالعه: بخش اورژانس بیمارستان هاشمی نژاد) :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

امروزه سیستم های درمانی با ایجاد تغییر در مفهوم خدمت روبرو هستند. در واقع، مفهوم خدمت به ایجاد تعادل میان خدمت برای بیماران و کارایی برای خدمت دهندگان خدمات تغییر کرده است. بخش اورژانس به منزله قلب بیمارستان است و گردش منظم امور در این واحد می تواند جان انسان های بسیاری را نجات دهد.زمان انتظار بیماران اورژانس یکی از عوامل مهمی است که باید در مدیریت و سازماندهی بخش بهداشت و درمان مورد توجه قرار گیرد. شبیه سازی ابزاری مناسب برای تحلیل سیستم های صف است. بنابراین، در این پژوهش هدف اصلی، مدلسازی فرایند اورژانس بیمارستان با استفاده از ترکیب شبیه سازی و تیوری صف، به منظور شناسایی و بهبود فرایند های درمانی در بخش اورژانس است تا در نهایت به کاهش زمان های انتظار بیماران بیانجامد. بدین منظور پس از شناسایی فرآیندهای درمانی ، به مدل کردن این فرآیند در نرم افزار شبیه سازی مبادرت نمودیم. پس از انجام اعتبار سنجی مدل مربوطه، با استفاده از سناریوهایی به بهبود این فرآیندها اقدام نمودیم.نتایج حاصل از انجام این پژوهش منجر به بهبود فرآیندهای خدمت دهی و متعاقبا افزایش بهره وری و راندمان بخش اورژانس و پرسنل آن و نیز کاهش زمان انتظار بیماران شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.