استفاده از تکنیک طراحی آزمایش ها جهت بهبود کیفیت کیک اسفنجی: مطالعه موردی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از تکنیک طراحی آزمایش ها جهت بهبود کیفیت کیک اسفنجی: مطالعه موردی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از تکنیک طراحی آزمایش ها جهت بهبود کیفیت کیک اسفنجی: مطالعه موردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از تکنیک طراحی آزمایش ها جهت بهبود کیفیت کیک اسفنجی: مطالعه موردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از تکنیک طراحی آزمایش ها جهت بهبود کیفیت کیک اسفنجی: مطالعه موردی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

تطبیق کیفیت محصولات صنایع غذایی با ذایقه مشتریان، به مساله ای چالش آفرین برای جلب بیشتر سهم بازار در دنیای رقابتی امروز تبدیل شده است. روش طراحی آزمایش ها به عنوان یکی از روش های بهبود کیفیتی نوین، با انجام طرح های آزمایشی، مهمترین عوامل موثر بر کیفیت محصول را شناسایی و سطوح بهینه آنها را تنظیم می کند. در این مقاله در قالب مطالعه موردی ابتدا دو عامل موثر بر کیفیت کیک اسفنجی با استفاده از نظرات خبرگان و نمودار استخوان ماهی شناسایی گردید، سپس با استفاده از طرح دو عاملی -بدون حضور عامل بلوکی- آزمایش ها انجام شد. در این راستا عامل تخم مرغ و شکر هر کدام در دو سطح متفاوت مورد آزمایش قرار گرفت و پس از تجزیه و تحلیل نتایج مشخص شد که متغیر پاسخ در سطح بالای تخم مرغ و در سطح پایین شکر در بهترین حالت و با بالاترین نمره قرار داشت. همچنین تحلیل نمودار اثرات متقابل، بیانگر عدم تاثیر متقابل عوامل مورد بررسی بود. روش و نتایج حاصل از این پژوهش می تواند به عنوان یک راهنما و تجربه در واحد های تحقیق و توسعه صنایع غذایی کشور بکار گرفته شود و نقشی موثر در پاسخ به نیازهای مشتریان این حوزه و نهایتا ارتقای کیفیت صنایع غذایی کشور داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.