تعیین تاثیر بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در افزایش مهارت های یادگیری کارکنان اداری شرکت گاز استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین تاثیر بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در افزایش مهارت های یادگیری کارکنان اداری شرکت گاز استان مازندران دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین تاثیر بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در افزایش مهارت های یادگیری کارکنان اداری شرکت گاز استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین تاثیر بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در افزایش مهارت های یادگیری کارکنان اداری شرکت گاز استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین تاثیر بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در افزایش مهارت های یادگیری کارکنان اداری شرکت گاز استان مازندران :

تعداد صفحات :۲۸

چکیده مقاله:

مقاله حاضر با هدف بررسی بررسی نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در بهبود فرایند آموزش کارکنان با تاکید بر تیپ شخصیتی فراگیران در بخش اداری شرکت گاز استان مازندران اجرا گردید. مقاله حاضر از ماهیت توصیفی برخوردار است و از نظر نوع تحقیق، پیمایشی می باشد. جامعه آماری این مقاله را کلیه مدیران، معاونان، کارکنان، رویسای ادارات که در محدوده قلمرو زمانی تحقیق اشتغال دارند، تشکیل می دهند. این تعداد برابر آمار شرکت گاز استان مازندران برابر ۳۲۰ نفر می باشد. انتخاب نمونه به روش تصادفی ساده با استفاده از جدول گرجسی و مورگان انجام شده است تعداد نمونه برای انجام این تحقیق ۱۹۵ نفر تعیین گردید.ابزار گرداوری اطلاعات در این پژوهش پرسشنامه محقق ساخته بوده است. برای تعیین پایایی پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ (۰/۹۴۷) استفاده شده است.تجزیه و تحلیل داده ها با نرم افزار ۲۲-spss و از آزمون یومن ویتنی برای مقایسه هر یک از شاخص ها در بین دو گروه تیب شخصیتی استفاده شده و از آزمون و ویلکاکسون برای بررسی موثر بودن در حالت کلی و به تفکیک دو گروه پرداخته شده است. صورت گرفت. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که در سطح خطای ۰/۰۵ مقدار احتمال بدست آمده در حالت کلی و در بین افراد تیپ A کمتر از ۰/۰۵ می باشد یعنی بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در در بهبود فرایند آموزش کارکنان تیپ A و در حالت کلی نمونه های تحقیق موثر بوده است و شدت تاثیرآن بیش از متوسط میباشد. مقایسه دو گروه با استفاده از آزمون من ویتنی نشان داده که اختلاف معنی داری بین میانگین رتبه ای بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در بهبود فرایند آموزش کارکنان در گروه تیپ A و تیپ B وجود دارد زیرا مقدار احتمال نظیر آزمون یو من ویتنی با تقریب z کمتر از ۰/۰۵ است . که این میانگین در گروه تیپ A بالاتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.