مقاله بررسی اثر افزودنیها در تهیه بدنه سفید پخت و متراکم بر پایه کائولن-آلومینیا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر افزودنیها در تهیه بدنه سفید پخت و متراکم بر پایه کائولن-آلومینیا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر افزودنیها در تهیه بدنه سفید پخت و متراکم بر پایه کائولن-آلومینیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر افزودنیها در تهیه بدنه سفید پخت و متراکم بر پایه کائولن-آلومینیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر افزودنیها در تهیه بدنه سفید پخت و متراکم بر پایه کائولن-آلومینیا :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

در این تحقیق تهیه بدنه سفید پخت متراکم بر پایه کائولن- آلومینا در دمای ۱۳۵۰ درجه سانتیگراد که در واقع شبیه به بدنه های چینی سخت خواهد بود مورد نظر است.
سفید پختی بدنه بواسطه وجود مواد اولیه سفید پخت تامین می شود. مرحله بعد دستیابی به بدنه ای دنس است از اینسر و اثر افزودنیهای مختلف بر روی تراکم بدنه بررسی می گردد و در نهایت تاثیر بهترین افزودنی بر نوع فازهای تشکیل شده توسط (XRD) و مورفولوژی آنها به کمک (SEM) بررسی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.