بررسی موانع و چالش های کارآفرینی زنان روستایی (مطالعه ی موردی: روستای بالاجاده، از توابع شهرستان کردکوی، استان گلستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی موانع و چالش های کارآفرینی زنان روستایی (مطالعه ی موردی: روستای بالاجاده، از توابع شهرستان کردکوی، استان گلستان) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی موانع و چالش های کارآفرینی زنان روستایی (مطالعه ی موردی: روستای بالاجاده، از توابع شهرستان کردکوی، استان گلستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی موانع و چالش های کارآفرینی زنان روستایی (مطالعه ی موردی: روستای بالاجاده، از توابع شهرستان کردکوی، استان گلستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی موانع و چالش های کارآفرینی زنان روستایی (مطالعه ی موردی: روستای بالاجاده، از توابع شهرستان کردکوی، استان گلستان) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

امروزه یکی از مهم ترین راه کارها در جهت توسعه ی روستایی، رشد پایدار و توسعه ی کارآفرینی است. کارآفرینی از فعالیت هایی است که می تواند به نوعی برطرف کننده ی بسیاری از چالش های بزرگ در مناطق روستایی باشد و در جنبه های مختلف زندگی روستاییان نیز تاثیر مثبت بگذارد. نیمی از آحاد جامعه ی ما را زنان تشکیل می دهند. یکی از اصلی ترین زمینه های مشارکت زنان در جوامع روستایی، ایجاد کسب وکارهای کوچک و ورود به کارآفرینی یا خوداشتغالی است. تحقیق حاضر، باهدف شناسایی موانع و چالش های پیش روی کارآفرینی زنان روستای بالاجاده انجام گرفته است. روستای بالاجاده، از توابع بخش مرکزی شهرستان کردکوی، واقع در استان گلستان است. پژوهش حاضر، از نوع کاربردی و روش انجام آن توصیفی- پیمایشی است. روش جمع آوری داده ها کتابخانه ای- میدانی است. ابزار جمع آوری داده ها پرسش نامه ی محقق ساخته است که روایی آن توسط صاحب نظران موردبررسی قرارگرفته است و پایایی آن بر اساس آلفای کرونباخ ۹۰۱/۰ برآورد شده است. جامعه ی آماری پژوهش، زنان روستای بالا جاده است که بر اساس نمونه گیری تصادفی ساده ۱۰۰ نفر از آن ها انتخاب شده و پرسش نامه در اختیار آن ها قرار داده شده است و با استفاده از آمار توصیفی شامل: فراوانی و درصد و آمار استنباطی (آزمون خی دو) مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفته است. در این پژوهش، محدودیت های آموزشی، اقتصادی، فرهنگی- اجتماعی، فنی و روان شناختی به عنوان موانع و چالش های پیش روی کارآفرینی زنان این روستا موردبررسی قرار گرفته است. یافته های پژوهش حاکی از آن است که از میان پنج دسته موانع در نظر گرفته شده، چهار دسته از موانع شامل: موانع آموزشی، فرهنگی- اجتماعی، اقتصادی و روان شناختی بر کارآفرینی زنان این روستا موثر بوده و مانع از مشارکت این زنان در عرصه ی فعالیت های کارآفرینی می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.