کاربرد شیره خرما به عنوان شیرین کننده طبیعی در تولید شیرکاکایو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد شیره خرما به عنوان شیرین کننده طبیعی در تولید شیرکاکایو دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد شیره خرما به عنوان شیرین کننده طبیعی در تولید شیرکاکایو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد شیره خرما به عنوان شیرین کننده طبیعی در تولید شیرکاکایو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد شیره خرما به عنوان شیرین کننده طبیعی در تولید شیرکاکایو :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

شیرکاکایو یکی از پرطرفدارترین و پرمصرف ترین محصولات لبنی غیر تخمیری است ولی به دلیل مقادیر زیاد ساکارز، می تواند باعث بروز دیابت و پوسیدگی دندان در کودکان گردد. با توجه به اینکه امروزه گرایش به مصرف مواد غذایی طبیعی، با کالری کم و ماندگاری بالا در حال افزایش است. بنابراین جایگزینی قند ساکارز با سایر شیرین کننده ها مخصوصا انواع طبیعی اهمیت داشته باشد و شیره خرما یکی از با ارزش ترین محصولات ثانویه ی خرما و یک غذا با انرژی بالا است، که غنی از کربوهیدرات بوده و یک منبع خوبی از مواد معدنی است. هم چنین حاوی مقادیر فراوانی پتاسیم، کلسیم، فسفر و آهن می باشد. شیره خرما به دلیل داشتن قند فروکتوز، در بدن برای جذب به انسولین نیازی ندارد. بنابراین قند مناسبی برای دیابتی است. مطالعه ی حاضر مروری بر مطالعات انجام شده در خصوص جایگزینی شیره خرما با ساکارز در موادغذایی در بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.