سنجش میزان برخی از اسیدهای چرب امگا-۳ و امگا-۶ در انواعی از ارده با روش کروماتوگرافی گازی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
سنجش میزان برخی از اسیدهای چرب امگا-۳ و امگا-۶ در انواعی از ارده با روش کروماتوگرافی گازی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد سنجش میزان برخی از اسیدهای چرب امگا-۳ و امگا-۶ در انواعی از ارده با روش کروماتوگرافی گازی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش میزان برخی از اسیدهای چرب امگا-۳ و امگا-۶ در انواعی از ارده با روش کروماتوگرافی گازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن سنجش میزان برخی از اسیدهای چرب امگا-۳ و امگا-۶ در انواعی از ارده با روش کروماتوگرافی گازی :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
مصرف اسیدهای چرب ضروری امگا-۳ (لینولنیک اسید) و امگا-۶ (لینولییک اسید) و رعایت نسبت آن ها ضروری است. نیاز بدن به اسیدهای چرب امگا-۳ و امگا-۶ می تواند از طریق مصرف برخی از مواد غذایی فراهم شود. ارزشمندترین و موثرترین روش برای شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب، با تبدیل آن ها به شکل استری در دستگاه کروماتوگرافی گازی انجام می-شود. در این تحقیق انواع اسیدهای چرب امگا-۳ ، امگا-۶ و امگا-۷ (پالمیتولییک اسید) موجود در نمونه های ارده استخراج و با تری فلورید بور متانولی مشتق سازی شد و با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی گازی با آشکارساز یونیزاسیون شعله ای اندازه گیری شد. بیشترین میزان اسید چرب غیراشباع موجود در نمونه ها امگا-۶ و کم ترین میزان اسید چرب غیراشباع موجود در نمونه ها امگا-۳ بود. نتایج مطالعه نشان دادند که میزان امگا-۳ در انواع مختلف ارده تفاوت معنی داری نداشتند (۰۵/0P > ). ولی میزان امگا-۶ امگا-۷ در انواع مختلف ارده تفاوت معنی داری داشتند (۰۵/۰> P). تفاوت های ژنتیکی و عوامل محیطی مختلف دلیل ایجاد این تفاوت است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.