تاثیر افزودن پودر کدو حلوایی و مالت جو روی خصوصیات کیک اسفنجی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر افزودن پودر کدو حلوایی و مالت جو روی خصوصیات کیک اسفنجی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر افزودن پودر کدو حلوایی و مالت جو روی خصوصیات کیک اسفنجی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر افزودن پودر کدو حلوایی و مالت جو روی خصوصیات کیک اسفنجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر افزودن پودر کدو حلوایی و مالت جو روی خصوصیات کیک اسفنجی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این مطالعه تاثیر جایگزین کردن پودر کدو حلوایی و مالت جو با آرد بر خواص فیزیکو شیمیایی ریولوژیکی و ویژگیهای حسی کیک اسفنجی مانند PH، چربی ، پروتیین ، رطوبت ، خاکستر ، بتاکاروتن عناصر معدنی ، کربوهیدرات ، رنگ وبافت سنجی و ارزیابی حسی تیمارهای کیک مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که تیمارها حاصل در PH ،چربی ، پروتیین اختلاف معنی داری نداشتند (۰۵/۰> P) اما نتایج آزمونهای رطوبت ، خاکستر، بتاکاروتن عناصر معدنی ، کربوهیدرات ، رنگ وبافت سنجی ، فیبر اختلاف معنی داری نسبت به تیمار شاهد نشان داد (۰۵/۰ < P) همچنین نتایج ارزیابی حسی تیمارها نشان داد که کیک اسفنجی تولیدی با تیمار ۱۰ و ۲۰ به عنوان بهترین فرمولاسیون کیک شناخته شد همچنین ملاحظه شد که افزودن پدر کدو حلوایی و مالت جو به آرد باعث نرمی بافت کیک اسفنجی تولیدی گردید. در نهایت تیمار ۱۰ و۱۵ درصد بعنوان بهترین تیمار ها شناخته شدند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.