بررسی ویژگی های بافت و خواص حسی ماست طعم دار شده با عصاره آبی گیاه زولنگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگی های بافت و خواص حسی ماست طعم دار شده با عصاره آبی گیاه زولنگ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگی های بافت و خواص حسی ماست طعم دار شده با عصاره آبی گیاه زولنگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های بافت و خواص حسی ماست طعم دار شده با عصاره آبی گیاه زولنگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگی های بافت و خواص حسی ماست طعم دار شده با عصاره آبی گیاه زولنگ :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

از آنجا که سرانه مصرف ماست به عنوان مهمترین فرآورده لبنی تخمیری در کشور پایین است، ماست طعم دار می تواند در برانگیختن ذایقه افراد، ایجاد تنوع در محصول و افزایش سرانه مصرف آن موثر باشد. در این مطالعه ماست طعم دار شده با سطوح ۰.۵، ۰.۳ و ۰.۱ درصد عصاره آبی گیاه زولنگ از نظر آب اندازی، ویژگی های حسی و بافت مورد بررسی قرار گرفت. نتایج تجزیه و تحلیل های آماری نشان داد که تاثیر درصد افزودن عصاره ، زمان نگهداری و تاثیر متقابل افزودن درصد عصاره و زمان نگهداری اثر معنی داری بر آب اندازی، سختی و چسبندگی بافت نمونه های ماست داشته است (۰۵/0P). در مورد بافت دهانی و غیر دهانی، افزودن مقادیر مختلف عصاره زولنگ تاثیر معنی داری بر امتیاز بافت دهانی ماست داشت (۰۵/0P). تاثیر عامل زمان نگهداری و تاثیر متقابل درصد افزودن عصاره و زمان بر امتیاز بافت دهانی ماست بی معنی بود (۰۵/0P). مقادیر مختلف عصاره زولنگ و زمان نگهداری تاثیر معنی داری بر میزان شکنندگی بافت ماست داشت (۰۵/0P). با توجه به طعم مطبوع و خاص زولنگ انتظار می رود علاوه بر تولید یک محصول بومی جدید و مشتری پسند، از خواص دارویی و غذایی این گیاه نیز بهره مند شویم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.