بررسی جایگزینهای چربی در تولید شکلات کم کالری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی جایگزینهای چربی در تولید شکلات کم کالری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی جایگزینهای چربی در تولید شکلات کم کالری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی جایگزینهای چربی در تولید شکلات کم کالری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی جایگزینهای چربی در تولید شکلات کم کالری :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

کاهش چربی در مواد غذایی بدون تغییر در کیفیت محصول و تولید محصول سالم و رژیمی جزء نیازهای مصرف کنندگان میباشد. چرا که شکلات از دسته مواد غذایی است که علاوه بر اثرات مفید تغذیه ای بدلیل چربی بالا باعث افزایش وزن و افزایش بیماری های قلبی عروقی مصرف کننده می شود. به نظر می رسد که یکی از راه های کاهش این خطرات، استفاده از جایگزین های مناسب چربی می باشد. از آنجایی که هر گرم چربی ۹ کیلو کالری تولید می کند تحقیقاتی بر روی جایگزینی بخشی از چربی شکلات توسط کلاژن هیدرولیز شده، اینولین، کنسانتره بتا گلوکان، آرد سویا، لیمونین، صمغ زانتان، صمغ گوآر و یا جایگزینی پودر کاکایو کم چرب به جای پودر کاکایو پر چرب و استفاده هم زمان از نشاسته ذرت ومخلوط گلیسیرین به همراه صمغ زانتان بجای کره کاکایو و استفاده از کنسانتره پروتیین آب پنیر…. انجام پذیرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.