بررسی استافیلوکوکوس اوریوس در دوغ های تجاری منتخب عرضه شده در فروشگاه های مواد غذایی کلانشهر تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی استافیلوکوکوس اوریوس در دوغ های تجاری منتخب عرضه شده در فروشگاه های مواد غذایی کلانشهر تهران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی استافیلوکوکوس اوریوس در دوغ های تجاری منتخب عرضه شده در فروشگاه های مواد غذایی کلانشهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی استافیلوکوکوس اوریوس در دوغ های تجاری منتخب عرضه شده در فروشگاه های مواد غذایی کلانشهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی استافیلوکوکوس اوریوس در دوغ های تجاری منتخب عرضه شده در فروشگاه های مواد غذایی کلانشهر تهران :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

حضورباکتری استافیلوکوکوس اوریوس، شاخه فرمیکوت، در موادغذایی عدم رعایت مقررارت بهداشتی رانشان می دهد. آبسه، سندرم شوک سمی و اسهال ازجمله نشانگان ناشی از باکتری استافیلوکوکوس اوریوس محسوب می شوند. هدف این مطالعه توصیفی-تحلیلی، تعیین آلودگی به استافیلوکوکوس اوریوس در دوغ های تجاری منتخب عرضه شده در فروشگاه موادغذایی کلانشهر تهران و تعیین تاثیر متغیرهای وضعیت بهداشتی و موقعیت مکانی فروشگاه ها روی آلودگی میکروبی به استافیلوکوکوس اوریوس است. این تحقیق در ۲۲ فروشگاه موادغذایی کلانشهر تهران در بازه زمانی ۱/۲/۱۳۹۵ الی ۱/۳/۱۳۹۵ انجام گرفت. ۲۲۰ نمونه با روش نمونه گیری خوشه ای تصادفی از ۲۲ فروشگاه موادغذایی برای ارزیابی آلودگی ۱۰ برند تجاری دوغ به استافیلوکوکوس اوریوس انجام گرفت. آزمون شناسایی و تاییدی استافیلوکوکوس اوریوس با محیط بردپارکرآگار (تست شناسایی)وتست کواگولاز)تست تاییدی)انجام گرفت. کلیه نتایج بدست آمده با استاندارد مقایسه و سطح آلودگی مشخص گردید. ۱۴۹ نمونه از مجموع ۲۲۰ نمونه (۷/۶۷%) آلودگی به استافیلوکوکوس اوریوس تایید شد. ۹۰ فروشگاه از ۲۲۰ فروشگاه موادغذایی بررسی شده (۴۱%) ۱۰۰% امتیاز را در بخش های ۵ گانه (بهداشت فردی، وضع ساختمانی، وسایل و لوازم کار) کسب نمودند. پایش دقیق وضعیت بهداشتی فروشگاه ها، انجام آزمون شناسایی و تاییدی و رعایت دقیق زنجیره سرما به بهبود وضعیت بهداشتی فروشگاه منجر می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.