اثر افزودن عصاره گزنه ایرانی و آنتی اکسیدان سنتزی بر اکسیداسیون روغن ذرت در شرایط حرارت دهی مایکروویو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر افزودن عصاره گزنه ایرانی و آنتی اکسیدان سنتزی بر اکسیداسیون روغن ذرت در شرایط حرارت دهی مایکروویو دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر افزودن عصاره گزنه ایرانی و آنتی اکسیدان سنتزی بر اکسیداسیون روغن ذرت در شرایط حرارت دهی مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر افزودن عصاره گزنه ایرانی و آنتی اکسیدان سنتزی بر اکسیداسیون روغن ذرت در شرایط حرارت دهی مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر افزودن عصاره گزنه ایرانی و آنتی اکسیدان سنتزی بر اکسیداسیون روغن ذرت در شرایط حرارت دهی مایکروویو :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

روغن های نباتی که حاوی اسیدهای چرب چند غیراشباع بیش تری می باشند، تحت تابش مایکروویو بیش تر تخریب می شوند. بنابراین تحقیقات گوناگونی در رابطه با استفاده از عصاره گیاهان دارویی به عنوان آنتی اکسیدان در روغن ها جهت جلوگیری از اکسیداسیون انجام پذیرفته است. از این رو این تحقیق به بررسی اثر افزودن عصاره گزنه ایرانی و آنتی اکسیدان سنتزی بر اکسیداسیون روغن ذرت در شرایط حرارات دهی مایکروویو می پردازد. تیمارهای آزمایش شامل روغن ذرت تصفیه شده بدون گزنه، روغن ذرت تصفیه شده حاوی ppm 200 عصاره گزنه، روغن ذرت تصفیه شده حاوی ppm 400 عصاره گزنه، روغن ذرت تصفیه شده حاوی ppm 600 عصاره گزنه، روغن ذرت تصفیه شده حاوی ۲۰۰ ppm BHT در سه تکرار بود و آزمون های شیمیایی تعیین عدد پراکسید، عدد دی ان مزدوج، درصد ترکیبات قطبی کل و عدد رنسیمت طی فرآیند مایکروویو در زمان های ۰، ۱۵، ۳۰، ۴۵، ۶۰، ۷۵ و ۹۰ دقیقه برای هر تیمار بررسی و ثبت شد. نتایج آزمایش نشان داد که با توجه به مضرات آنتی اکسیدان سنتزی استفاده از آنتی اکسیدان طبیعی توصیه می گردد و عصاره ppm600 گزنه حتی در ۹۰ دقیقه حرارت دهی مایکروویو موجب پایداری اکسایشی روغن ذرت نسبت به باقی تیمارها گردید و به عنوان بهترین تیمار جهت پایداری اکسایشی این روغن معرفی می گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.