نقش مولفههای توسعه انسانی و فقر در روند بیابانزایی با تاکید بر اثر دام در شهرستان زهک استان سیستان و بلوچستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش مولفههای توسعه انسانی و فقر در روند بیابانزایی با تاکید بر اثر دام در شهرستان زهک استان سیستان و بلوچستان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش مولفههای توسعه انسانی و فقر در روند بیابانزایی با تاکید بر اثر دام در شهرستان زهک استان سیستان و بلوچستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش مولفههای توسعه انسانی و فقر در روند بیابانزایی با تاکید بر اثر دام در شهرستان زهک استان سیستان و بلوچستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش مولفههای توسعه انسانی و فقر در روند بیابانزایی با تاکید بر اثر دام در شهرستان زهک استان سیستان و بلوچستان :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

این پژوهش به بررسی نقش مولفههای توسعه انسانی و فقر در روند بیابانزایی و ارایه راهکارهای مدیریت مشارکتی در شهرستان زهک میپردازد.با توجه به اینکه تعداد کل جمعیت در این روستاها ۵۳۰۰ نفراست تعداد نمونه لازم جهت انجام تحقیق براساس فرمول کوکران ۳۸۴ نفر تعیین شد. ابزار گردآوری داده¤ها پرسشنامه بود. برای تایید روایی پرسشنامه طراحی شده در اختیار استاد راهنما و استاد مشاور قرارداده شد و پیشنهادات اصلاحی آنان مورد توجه قرار گرفت. جهت سنجش پایایی از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شد که ضریب آلفای بدست آمده برابر ۰.۸۷ بود که نشان¤دهنده پایایی و اطمینان پرسشنامه بود. تجزیه و تحلیل داده¤ها و شاخص های مشارکتی های اقتصادی و اجتماعی با استفاده از آمار توصیفی شامل فراوانی، انحراف¤معیار و میانگین و تحلیل¤استنباطی براساس نرم افزارهای EXCEL و SPSS انجام گرفت. نتایج نشان داد بین دام ها،گوسفند و بره بیشترین آمار را در بین خانوارها دارا می باشد و بعد آن گاو و گوساله در رده بعدی قرار می گیرد. بین درآمد و بیابانزایی رابطه معکوس وجود دارد هرچه سطح درآمد خانوارها افزایش یابد بیابانزایی کمتر صورت خواهد گرفت و بالعکس.در بین تعداد دام، گوسفند بیشترین تاثیر در بیابانزایی را دارا می باشد که هرچه تعداد دام بیشتر باشد مراتع بیشتر تخریب شده و بیابانزایی با سرعت بیشتری صورت می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.